Yakıt Deposu Patlamasında Ölü Sayısı 3'e Yükseldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yakıt Deposu Patlamasında Ölü Sayısı 3'e Yükseldi

Yakıt Deposu Patlamasında Ölü Sayısı 3\'e Yükseldi
03.12.2013 14:23

Adana'da bir TIR'ın yakıt deposunda kaynak yapıldığı sırada meydana gelen patlamada yaralanan 4 kişiden 3'ü tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, TIR şoförü Orhan Gök (45), 23 Kasım'da TIR'ın yakıt deposuna...

Adana'da bir TIR'ın yakıt deposunda kaynak yapıldığı sırada meydana gelen patlamada yaralanan 4 kişiden 3'ü tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, TIR şoförü Orhan Gök (45), 23 Kasım'da TIR'ın yakıt deposuna kaynak yaptırmak için merkez Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Sanayi Sitesi'ne gitti. Kaynakçı İsmail Ağamak (19), TIR şoförü Gök'e depoda yakıt olup olmadığını sordu. Ağamak, Gök'ün "Yakıt yok" cevabı üzerine yakıt deposuna kaynak yapmaya başladı. Bu sırada depo büyük bir gürültüyle patladı ve TIR alev topuna döndü.

Yangının işyerine de sıçraması üzerine yakıt deposunun yanındaki İsmail Ağamak ile işyeri sahipleri Orhan Gök, Cem Gedik ve Şahin Demirel alev topu halinde kendilerini dışarı attı. Hastanelere kaldırılan ve vücutlarında 3'ncü derecede yanık bulunan 4 yaralıdan Demirel ve Ağamak'ın ardından Orhan Gök doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Cem Gedik'in durumunun ise iyi olduğu belirtildi. 3 kişinin öldüğü patlamayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yakıt Deposu Patlamasında Ölü Sayısı 3'e Yükseldi - Son Dakika


Advertisement