Yalova - Muharrem İnce "Ben Nereye Oy Vereceğimi Biliyorum´ - Son Dakika
Güncel

Yalova - Muharrem İnce "Ben Nereye Oy Vereceğimi Biliyorum´

Yalova - Muharrem İnce "Ben Nereye Oy Vereceğimi Biliyorum´

CHP'li İnce'den Oy Verilen Alanda Işığın Yanmadığını Söyleyen Vatandaşa:

12.09.2010 17:15

CHP'Lİ İNCE'DEN OY VERİLEN ALANDA IŞIĞIN YANMADIĞINI SÖYLEYEN VATANDAŞA:

"BEN NEREYE OY VERECEĞİMİ BİLİYORUM'

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, AK Parti Yalova Milletvekili İlhan Evcin, referandum için oy kullandı.

Yalova'da yağışlı havaya rağmen seçmenler sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına gitti. Öğle saatlerine kadar herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı Yalova ve ilçelerinde toplam 400 sandığa kayıtlı 148 bin 278 seçmen bulunuyor.

Yalova Saffetçam İlköğretim Okulu'nda 1081 numaralı sandıkta oyunu eşi Ülkü İnce ve oğlu Salih İnce ile birlikte kullanan Muharrem İnce, saat 11.00'de sandık başına geldi. Oy pusulalarını aldığı sandık görevlileriyle tokalaşan İnce, kabine geçerek, "Evet, bismillahirrahmanirrahim" dedi. Bu esnada oy verilen alanda ışığın yanmadığını söyleyen bir vatandaşa ise İnce, "Ben nereye oy vereceğimi biliyorum" diyerek yanıt verdi.

AK Parti Milletvekili İlhan Evcin de oyunu Bahçelievler İlköğretim Okulu'nda 1045 numaralı sandıkta kullandı. Eşi Mine Evcin ile oyunu kullanan Evcin, "Hayırlı olsun" dedi.

Yalova'nın DP'li Belediye Başkanı Yakup Koçal da oyunu Atatürk İlköğretim Okulu'nda, CHP İl Başkanı Ertan Şener Saffetçam İlköğretim Okulu'nda, AK Parti İl Başkanı Temel Coşkun da oyunu Soğucak Kalıcı Konutları'nda Kardelen İlköğretim Okulu'nda kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova - Muharrem İnce 'Ben Nereye Oy Vereceğimi Biliyorum´ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement