Yalova Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Güncel

Yalova Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Yalova Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Yalova Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlendi.

22.06.2013 16:51

12 bölümden 600 öğrencinin mezun olduğu törene Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Belediye Başkanı Yakup B.Koçal, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.M. Niyazi Eruslu, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Ak Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Yalova Üniversitesi akademik ve idari kadrosu ile çok sayıda davetli katıldı.

Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Yalova Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Halk Oyunları Topluluğu'nun İzmir Yöresi Ekibi gösterilerini sundu. Törenin açılış konuşması Yalova Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sayın Recep Hayri Eren tarafından gerçekleştirildi. Sonrasında kürsüye gelen Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M.Niyazi Eruslu konuşmasında "Bugün hep birlikte öğrencilerimizi yuvadan uğurlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgili öğretim üyesi arkadaşların bu mezuniyet tablosu sizlerin oluşturduğunuz bir tablodur. Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılapları, milli değer ve yargıları ile bezenmiş bir şekilde yetiştirdiniz. Bu çalışmalardan dolayı sizlere kalbi şükranlarımız sunuyorum. Değerli öğrencilerimiz bugün mezun oluyorsunuz. Sizleri istikbali şekillendiren gençler olarak görüyor ülkemize önemli hizmetlerde bulunacağınıza ve ufuklar açacağınıza inanıyorum "dedi. Ardından Yalova Belediye Başkanı Sayın Yakup Bilgin Koçal konuşmasını gerçekleştirdi. Yalova Valisi Esengül Civelek ise, "Gençlerimizin mezuniyet mutluluğu ve coşkusunu tüm kalbimle paylaşıyorum. Sevgili gençler çağın koşullarına ve toplumun beklentilerine cevap verebilmek için eğitim aldınız. Sizlerin yaşam boyu öğrenen sürekli kendini geliştiren bireyler olarak yetiştiren hocalarınızı da kutluyorum" şeklinde konuştu.

Ardından Yalova Valisi Esengül Civelek Yalova Meslek Yüksekokulu'nda 3 yarıyıl esas alınarak; 4.00 ortalama ile okul birincisi olan Tekstil Teknolojileri Bölümü 2.Öğretim öğrencisi Seyhan Gençtürk'e birincilik belgesini takdim etti. 3,97 ortalama ile Okul ikincisi olarak mezun olan Lastik ve Plastik Teknolojisi Bölümü 1. Öğretim öğrencisi Yusuf Koyuncu'ya ve 3,78 ortalama ile Okul üçüncüsü olarak mezun olan Peyzaj ve Süs Bitkileri Bölümü 2. Öğretim öğrencisi Mehmet İşcan'a, hediyelerini Akkök Şirketler Gurubu Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Atilla Toygür takdim etti. Ardından mezuniyet törenine katkılarından dolayı Akkök Şirketler Gurubu Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Atilla Toygür'e, Cemre Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Toftar'a ve DEMO Marine Genel Müdürü Sayın Fikret Kır'ın plaketlerini Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım takdim etti. Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Recep Hayri Eren tarafından Bölüm Başkanlarına teşekkür belgesi takdim edildi. Yalova Meslek Yüksekokulu 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Mezunları içerisinde, 3 yarıyıla göre en yüksek ortalamaya sahip olan Tekstil Teknolojisi Programı İkinci Öğretim öğrencisi Seyhan Gençtürk, mezunlar adına konuşmasını yaptı. Sonrasında sırayla sahneye gelen öğrenciler mezuniyet belgelerini bölüm öğretim görevlilerinden aldılar.

Belgelerin dağıtımı sonrasında hep birlikte sahneye çıkan 600 öğrenci keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yalova Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement