Yalova'da Kız Kaçırma Kavgası! Barışmak İçin Bir Araya Geldiler, Anne ve Oğlu Öldürüldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yalova'da Kız Kaçırma Kavgası! Barışmak İçin Bir Araya Geldiler, Anne ve Oğlu Öldürüldü

09.07.2018 18:38  Güncelleme: 20:01

Yalova'da kız kaçırma olayı nedeniyle oluşan husumeti sonlandırmak için bir araya gelen iki ailenin fertleri arasında çıkan silahlı kavgada, anne ve oğlu yaşamını yitirdi.

Yalova'da kız kaçırma sonrası oluşan husumeti sonlandırmak için bir araya gelen iki ailenin fertleri arasında çıkan silahlı kavgada, Yeşim Sabay ve oğlu Yılmaz Sabay yaşamını yitirdi.

HUSUMETİ SONLANDIRMAK İÇİN AİLENİN EVİNE GİTTİLER

Bursa'da oturan İsmail Sabay, 4 gün önce Yalova'da oturan Fatma D.'yi kaçırdı. İsmail Sabay'ın annesi Yeşim Sabay, diğer oğlu Yılmaz ve birkaç yakınını daha yanına alarak, oluşan husumeti sonlandırmak için Yalova Bağlarbaşı Mahallesi'nde oturan Demirci ailesinin evine gitti.

Yalova'da Kız Kaçırma Kavgası! Barışmak İçin Bir Araya Geldiler, Anne ve Oğlu Öldürüldü

SİLAHINI ÇEKİP ANNE VE OĞLUNU VURDU

Burada taraflar arasında konuşma sürerken, kısa süre sonra tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Fatma D.'nin kardeşi Yaşar D. (17), tabanca çekip, Yeşim Sabay ve oğlu Yılmaz'a ateş etti.

ANNE VE OĞLU KURTARILAMADI

Silah sesleri üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Yeşim Sabay ve oğlu Yılmaz Sabay, ambulansla özel hastaneye kaldırıldı. Ancak anne ve oğlu, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olayı haber alıp hastaneye gelen Yeşim ve Yılmaz Sabay'ın yakınları, gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi. Polis olayın ardından kaçan Yaşar D.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova'da Kız Kaçırma Kavgası! Barışmak İçin Bir Araya Geldiler, Anne ve Oğlu Öldürüldü - Son Dakika


Advertisement