Yangın Ölen Babaanne ve İki Torunu Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Yangın Ölen Babaanne ve İki Torunu Toprağa Verildi

Yangın Ölen Babaanne ve İki Torunu Toprağa Verildi

Sivas'ta elektrikli battaniyeden çıkan yangında yaşamını yitiren 93 yaşındaki Fatma Altun ile torunları 6 yaşındaki Muhammed Hüseyin ve 4 yaşındaki Zeynep Altun gözyaşları arasında toprağa verildi.

04.03.2016 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta elektrikli battaniyeden çıkan yangında yaşamını yitiren 93 yaşındaki Fatma Altun ile torunları 6 yaşındaki Muhammed Hüseyin ve 4 yaşındaki Zeynep Altun gözyaşları arasında toprağa verildi. Yanarak ölen Muhammed Hüseyin ile dumandan etkilenerek hayatını kaybeden Zeynep'ten geriye isli duvarlar arasındaki oyuncakları kaldı.

Yangın, dün sabaha karşı 01.30 sıralarında elektrikli battaniyenin alev alması sonucu çıktı. Fatma Altun ve birlikte yattığı torunu Muhammed Hüseyin Altun yanarak hayatını kaybetti, dumandan etkilenen diğer torunu Zeynep Altun ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Evde bulunan İlyas ve Zeliha Altun çifti ise yangını ufak yaralarla atlattı. Yangında hayatını kaybeden babaanne ve torunlarının cenazeleri yapılan otopsinin ardından Tayyar Ağa Camisi'ne getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı ile çok sayıda vatandaş katıldı. Babaanne Altun ile Zeynep Altun'un tabutları üzerine yazma örtüldü.

ÇOCUKLARDAN GERİYE OYUNCAKLAR KALDI

Ellerindeki yanık yaraları nedeniyle tedavi gören baba İlyas Altun da hastaneden çıkarak cenaze namazına katıldı. Güçlükle ayakta duran ve cenaze namazını gözyaşları içinde kılan Altun'u yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Cenazeler kılınan namazın ardından Yukarı Tekke Sıra Mezarlığı'na yan yana defnedildi. Bu arada Altun ailesinin kirada oturduğu ev ve eşyalar yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Duvarları tamamen isle kaplanan evde, çocuklardan geriye yalnızca oyuncaklar kaldı. Muhammed Hüseyin'in yanan eşyalar arasında bulunan oyuncak itfaiye aracı ise dikkat çekti.

- Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yangın Ölen Babaanne ve İki Torunu Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement