Yaralı eşeği çorbayla besliyor - - Son Dakika
Güncel

Yaralı eşeği çorbayla besliyor -

Yaralı eşeği çorbayla besliyor -

Salihli ilçesine bağlı Sart Beldesi'nde ikamet eden Halil Aksoy (76), ayakları kırık halde dağlık alana bırakılan eşeğe sahip çıktı.

15.12.2013 22:27

Salihli ilçesine bağlı Sart Beldesi'nde ikamet eden Halil Aksoy (76), ayakları kırık halde dağlık alana bırakılan eşeğe sahip çıktı. Eşeğin katı gıda tüketememesi nedeniyle çorbayla besleyen Aksoy, hayvanın tedavisi için destek istiyor.

AA muhabirine açıklama yapan Aksoy, 10 gün önce Mezarlık mevkisinde rastladığı hayvanın arka ayaklarının kırık ve donmak üzere olduğunu gördüğünü belirtti.

Aksoy, şunları söyledi:

"Hayvan hareketsiz bir şekilde yerde yatıyordu. Arka ayaklarının kırık olduğunu gördüm. Hemen eve giderek battaniye ve boş çuvallar aldım. Geri geldiğimde eşeğin sürünerek yola çıkmaya çalıştığını gördüm. Eşek için uygun bir yer tespit ettim ve onu daha korunaklı bir yere taşıdım. Üstünü evden getirdiğim battaniye ve çuvallarla örttüm. Vicdanım hayvanı o şekilde bırakmaya el vermedi. O günden bu yana da bakımını üstlendim."

Garip adını verdiği eşeğin verdiği katı yiyecekleri yememesi üzerine tarhana çorbası yaptığını anlatan Aksoy, "Çorbayı içine koyduğum şişenin ucuna hortum taktım. Eşek böylelikle tarhana çorbası içmeye başladı. Çorbayı çok seviyor. Sadece bunu içiyor. İmkanım olmadığı için tedavi edemiyorum. Ama hayvanın bu durumu içimi acıtıyor. Yetkililer Allah rızası için bu hayvanı buradan alıp tedavi etsinler" dedi.

-halil aksoy

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yaralı eşeği çorbayla besliyor - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement