Yaralı Polisi Evinde Ziyaret Ettiler "Can Paker: Süreç, Devletin Halklarıyla Barışıdır" Haberine Ek - Son Dakika
Güncel

Yaralı Polisi Evinde Ziyaret Ettiler "Can Paker: Süreç, Devletin Halklarıyla Barışıdır" Haberine Ek

Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölgesi grubundan Mahmut Arslan, Abdurahman Kurt ve Ayhan Ogan Erzurum'da bugun çıkan olaylarda atılan taşla gözünden yaralanan polis memuru Şaban Ziya Müezzinoğlu'nu evinde ziyaret etti.

01.06.2013 03:07

Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölgesi grubundan Mahmut Arslan, Abdurahman Kurt ve Ayhan Ogan Erzurum'da bugun çıkan olaylarda atılan taşla gözünden yaralanan polis memuru Şaban Ziya Müezzinoğlu'nu evinde ziyaret etti. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli evli ve 2 çocuk babası Şaban Ziya Müezzinoğlu, heyet üyelerini Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ile birlikte evinin girişinde karşıladı. Heyet üyeleri Müezzinoğlu'na çicek verdi, "Geçmiş olsun" dedi.

Yaklaşık 15 dakika süren ziyarette akil insanlar heyetine polis memurları çay ve meyve olarak yeni dünya ile kiraz ikram etti. Atılan taşın gözünün alt ve üst kısmında yırtık meydana getirdiğini belirten polis memuru Şaban Ziya Müezzinoğlu, "Dikiş atılmadı. Sadece kaynak yapıldı. sağlık durumum iyi. Çok şükür birşeyim yok" dedi.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Kaskınız yok muydu?" diye sordu. Polis memuru ise, "Almaya fırsatımız olmadı. Olay çok ani gelişti" dedi.

Mahmut Arslan, "Bizim yüzümüzden darbeyi sen yedin. Esas o taş bize atıldı da yetişmedi" diye konuştu.

BAHÇELİ KINA YAKSIN

Polisin evinde bir açıklama yapan Ayhan Ogan, "Sayın Bahçeli kına yaksın. Milleti birbirine düşürdü, polisimizin de kafasını gözünü kırdırmaya başladı. Kan üzerinden siyaset yapmanın dönemi bitti. Bunu artık herkes anlayacak. Terörle mücadelenin tek yolu askeri yöntemler, güç kullanmak değildir. Akıllı devletler farklı yöntemleri de seçer. Bugün devlet bütün kurum ve kuruluşları ile bu projenin başındadır, yürütücüsüdür. Ama bazıları kan üzerinden siyaret yapma beklentisi ile böyle milleti birbirine tahrik ediyorlar. Halkın milli duygularını siyasi çıkarlarına alet etmeye çalışıyorlar. Bu saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırıyı bize yapılmış sayıyoruz. Barış sürecinin ilk gazisi bizim bölgemizde. Seni de tebrik ediyoruz bu vesile ile" dedi.

Mahmut Arslan daha sonra emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız'dan çıkan olaylar hakkında bilgi aldı. Mahmut Arslan, emniyet teşkilatını sendikalaştırmak için çaba gösterdiklerini belirtti. Bir süre polis memuru ile sohbet eden heyet üyeleri daha sonra kaldıkları Palandöken'deki otele gittiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaralı Polisi Evinde Ziyaret Ettiler 'Can Paker: Süreç, Devletin Halklarıyla Barışıdır' Haberine Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement