Bursa'da arkadaşı tarafından ayağından bıçaklanan ve yola bırakılan genç, otobanda yardım isterken iki ayrı aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, Bursa-İstanbul karayolunun İzmir otoban girişi Çağlayan mevkisinde bir otomobil içinde bulunan Salih S. (23) ile Ali S, henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ali S, ayağından bıçakladığı Salih S'yi araçtan indirerek kaçtı.
Yaralı halde yardım isteyen ve 112 Acil Servis telefonunu arayan Salih S, bu sırada otobanda giden iki otomobilin çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.
Salih S'nin cesedi, adli tıp morguna kaldırıldı.
Öte yandan, yaralı gence çarparak kaçan otomobillerin sürücüleri ile zanlı Ali S'nin arandığı bildirildi. - Bursa
Son Dakika › Güncel › Yardım İsteyen Yaralı Genç Araçların Çarpması Sonucu Öldü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.