Yarışma Talihlisi Çek Vatandaşı Bergama'yı Gezdi - Son Dakika
Güncel

Yarışma Talihlisi Çek Vatandaşı Bergama'yı Gezdi

Yarışma Talihlisi Çek Vatandaşı Bergama\'yı Gezdi

ALMANYA'da düzenlenen turizm fuarında Bergama Belediyesi'nin yarışmasını kazanan Çek Cumhuriyeti'nden bir talihli ödül olarak Bergama'yı gezdi.

22.11.2016 16:13

ALMANYA'da düzenlenen turizm fuarında Bergama Belediyesi'nin yarışmasını kazanan Çek Cumhuriyeti'nden bir talihli ödül olarak Bergama'yı gezdi.

Almanya'nın başkenti Berlin'de 9- 13 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleşen ITB Berlin Turizm Fuarı'nda Bergama Belediyesi standında düzenlenen yarışmayı, Bergama ile ilgili üç soruyu da doğru cevaplayarak kazanan Çekli Jana Travnickova, ödül olarak Bergama'yı ziyaret etti. Bergama Belediyesi'nden uçak biletleri dahil iki kişilik tatil kazanan Travnickova, ilçeye arkadaşı Barbora Bimova ile geldi. UNESCO Alan Yönetimi Birimi'nin eşlik ettiği alan gezisinde Akropol, Kale Mahallesi, Arasta, Asklepion ve Kızıl Avlu'yu gezen iki misafir, sanat tarihi mezunu olduklarını ve Bergama'nın her köşesine hayran kaldıklarını dile getirdi. Bergama Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Gönenç'e de teşekkür ziyaretinde bulunan Travnickova, Çek Cumhuriyeti'nde turistlerin genelde bireysel seyahatleri tercih ettiklerini ve bireysel seyahat için de Bergama'nın çok uygun olduğunu anlattı. Ülkelerine döndüklerinde Bergama'nın tanıtımını yapacaklarını söyleyen Travnickova ve arkadaşı Bimova, Başkan Gönenç'e Bergama'nın gönüllü tanıtım elçileri olacakları sözünü verdi. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise son günlerde Türkiye'nin yurt dışında olumsuz anılmasına rağmen geldikleri için misafirlere teşekkür etti.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yarışma Talihlisi Çek Vatandaşı Bergama'yı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement