Yaşlı Kadına Tecavüz ve Gasp İddiasıyla Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Kadına Tecavüz ve Gasp İddiasıyla Tutuklandı

Yaşlı Kadına Tecavüz ve Gasp İddiasıyla Tutuklandı

Eskişehir’de yaşlı bir kadına tecavüz, darp ve gasp iddiasıyla yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

09.02.2015 18:53

Eskişehir'de yaşlı bir kadına tecavüz, darp ve gasp iddiasıyla yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, A.Ü. (69), Odunpazarı Alaaddin Parkı'nda orada bulunan N.T.'ye (27) 'Ali' isimli bir şahsı sordu. N.T.'nin "Ben tanıyorum, gel seni götüreyim" diyerek kendisini Sümer Mahallesi Adasu Sokak'ta bulunan kullanılmayan bir barakaya götürerek tecavüz ve darp etti, üzerindeki banka maaş kartı ile altın küpe ve yüzüğünü, kol saatini gasp etti. İhbar üzerine inceleme ve soruşturma başlatan polis ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarından eşkali belirlenen şüpheli N.T.'yi dün akşam saatlerinde Hamamyolu Caddesi'nde yakaladı. Yapılan üst aramasında şüphelinin üzerinden A.Ü.'ye ait banka maaş kartı, saat ve maaş kartından çektiği 600 TL çıktı. Mağdur kadın tarafından teşhis edilen N.T.'nin alınan ilk ifadesinde işlediği suçu itiraf ettiği belirtildi. Şahsın üzerinden çıkan A.Ü.'ye ait para ve eşyalar ile şüphelinin sattığı yüzük ve küpeler kuyumcudan alınarak yaşlı kadına teslim edildi. Bugün öğlen saatlerinde adli makamlara sevk edilen şüpheli N.T.'nin, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Kadına Tecavüz ve Gasp İddiasıyla Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement