Yatırımcı Enerjiden Yana Sıkıntılı - Son Dakika
Güncel

Yatırımcı Enerjiden Yana Sıkıntılı

Yatırımcı Enerjiden Yana Sıkıntılı

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesini ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen'e yatırımcılar elektrik konusundaki sıkıntılarını iletti.

22.04.2015 10:50

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesini ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet ederek sorunlarını, dilek ve temennilerini dinledi. Önen ayrıca derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve 2015 milletvekili çeçimler ve güncel olaylarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette dernek Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade "Bizler her zaman ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Türkiye'de en fazla üyesi olan STK'yız. Biz her zaman söylediğimiz gibi sadece bölücülük hariç her fikre açığız ve ülkemize hizmet edenlerin yanındayız. Türkiye'de hala eski Türkiye şartlarında Türkiye'yi muhafaza etmek, bu tablodan kendileri için menfaat çıkartmak isteyen çevreler ve siyasi partiler var. Bunları biliyorsunuz" diye konuştu.

'PROVOKASYONLARA GELMEYECEĞİZ'

2015 milletvekili seçimlerinin çok önemli olduğuna inandıklarını belirten TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sade şöyle dedi: "Gerçekten aday listelerine baktığımızda bazı kabullenemeyeceğimiz durumlar olmasına rağmen seçimin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Mevcut sistemle de mücadele için çok önemli seçim. Bizler de aday adaylarımıza ulaşmaya çalışarak, aday gösterilmedikleri taktirde küsmeyip çalışmaları gerektiğini söylüyor ve onlardan söz almaya çalışıyorduk. Biz kişilere kızıp oyuna gelmeyeceğiz. Biz üzerimize düşeni yapacağız. Yanlış yapanları, seçimi provoke etmek isteyenleri de deşifre edeceğiz. Biz bozan taraf olmayacağız. Bu dava ümmet davasıdır."

Görüşmeler sırasında yatırımcı üyelerin DEDAŞ'tan şikâyet ettikleri, bazılarının mahkemelik oldukları ve sayaç okumaya gelen ekiplerin dürüst olmadıkları, görevlerinin hakkıyla yapmadıkları öne sürülerek, DEDAŞ yetkililerinin görevlendirilen elemanları da kontrol altında tutmalarının hem kendi kurumları hem de vatandaşlar açısından çok daha iyi olacağı görüşü belirtildi.

Önen ve beraberindekiler, daha sonra Kaya ve Balyemez-Arısüt ailelerine taziye ziyaretlerinde bulunarak baş sağlığı dileklerini iletti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Yatırımcı Enerjiden Yana Sıkıntılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement