Yavuz Seçkin Gebze'yi Kırdı Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Yavuz Seçkin Gebze'yi Kırdı Geçirdi

Yavuz Seçkin Gebze\'yi Kırdı Geçirdi

Gebzeli hayranlarıyla GKM'de buluşan ünlü komedyen Yavuz Seçkin, yaptığı taklit ve esprilerle salonu dolduran konuklarını kırdı geçirdi

26.11.2013 15:02

Meydan kahkahalarla çınladı!

Seçkin'den kahkaha şov

GKM DOLDU TAŞTI

Gebze Belediyesi'nin kültür-sanat etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor. Gebze Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan Kasım ayı kültür etkinlikleri, Gebzelileri buluşturmayı sürdürüyor. Her akşam farklı bir etkinlikte Gebzelileri bir araya getiren kültür etkinliklerinin Gebze'deki adresi olan Gebze Kültür Merkezi salonu 480 kişilik kapasitesiyle kent insanına hizmet veriyor. Gebze Kent Meydanı'nda bulunan GKM salonlarında her akşam bir birinden farklı etkinliklere imza atan Gebze Belediyesi Pazar akşamı ünlü stand-up ve komedi ustası Yavuz Seçkin'i Gebzelilerle buluşturdu.

KÜLTÜREL FAALİYETLER

GKM salonunu hınca hınç dolduran Gebzeliler pazar akşamını kahkaha ve komedi dolu geçirdi. Canlandırdığı tiplemeler ve yaptığı zeka dolu esprileriyle Gebzelileri kendisine hayran bırakan Yavuz Seçkin, kahkaha şovuyla beğeni topladı. Yavuz Seçkin'in komedi gösterisi öncesi salonu dolduran konuklara hitap eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, altyapı ve üst donatı sorunlarını hızla çözen Gebze'de artık sosyal kültürel çalışmalara ve faaliyetlere ağırlık verdiklerini vurguladı.

MUTLU İNSANLARIN ŞEHRİ

Geçmişte akşam saat 7'den sonra Gebze'de kimsenin evinden çıkmadığını hatırlatan Başkan Köşker, "Modern yapılara ve kent meydanına kavuşan Gebze'miz artık, insanların mutlu olduğu, aileleriyle birlikte sosyal kültürel etkinliklere katıldığı bir şehir haline geldi. Bunu sizlerin desteğiyle birlikte başardık. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yavuz Seçkin Gebze'yi Kırdı Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement