Yazıcı'dan Zemin Depreme Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Yazıcı'dan Zemin Depreme Hayırlı Olsun Ziyareti

Yazıcı\'dan Zemin Depreme Hayırlı Olsun Ziyareti

Ercan Yazıcı yeni yerine taşınan Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti

16.02.2013 09:22

Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı İzmit Marina sahilindeki yeni yerine taşınan Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yazıcı ziyarette kente yönelik deprem projeleri hakkında bilgi aldı.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'na bağlı Zemin Deprem ve İnceleme Şube Müdürlüğü daha önce Büyükşehir Hizmet Binası'ndaki yerinden Marina Sahili'ndeki yeni binasına taşındı. Yeni hizmet binasına taşınan müdürlüğe Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YENİ PROJELER

Başarılı çalışmalarından dolayı Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü personeline teşekkür eden Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, bu çalışmaların için çok önemli olduğunu dile getirdi. Yazıcı, Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli'ye yönelik örnek projeler üretmeye devam edeceğini belirti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gökmen Mengüç de hazır bulundu.

ACİL MÜDAHALE SİSTEMİ

Daire Başkanı Gökmen Mengüç deprem tehlike ve risklerini azaltmak amacıyla kısa süre içerisinde Kocaeli ili acil müdahale sistemi projesinin hayata geçirileceğini kaydederek bu konuda Başbakanlık Afet ve Acil durum Yönetimi Başkanlığı ile çalışmaların sürdüğünü belirtti. Mengüç, Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü'nün bu çalışmalarda önemli rol oynadığını da aktardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yazıcı'dan Zemin Depreme Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement