Yazıcı Kerpe'deki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Güncel

Yazıcı Kerpe'deki Çalışmaları İnceledi

Yazıcı Kerpe\'deki Çalışmaları İnceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, yaz aylarında yoğun bir nüfusun bulunduğu Kerpe'deki yol çalışmalarını inceledi.

24.04.2013 13:53

Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı ile Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay'ın da eşlik ettiği Genel Sekreter Yazıcı, vatandaşların sıkıntı çekmemesi amacıyla yürütülen çalışmaların bir an önce bitirilmesi için talimat verdi.

YENİLEME ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi Kerpe'deki sahil düzenlemeleri, altyapı ve parke çalışmalarının ardından şimdi de yol genişletme işlerine yoğunlaştı. Kandıra Kefken yolu ile Kerpe arasında kalan ve ulaşımda yeterli olamayan 3 bin 700 metrelik yolda yenileme çalışması başlatıldı.

11 BİN TON ASFALT

Yolda kazı işlerine başlayan Büyükşehir Belediyesi yoldaki tepe ve tümsekleri ortadan kaldırıyor. 8 metre genişliğe çıkarılacak olan yolda 25 bin ton asfalt altı malzemesi kullanılacak. Yoldaki düzeltme çalışmaları tamamlandıktan sonra 11 bin ton asfalt serilecek.

HUMMALI ÇALIŞMA

Yolda gerekli yerlere taş duvarlar yapılacak. V kanal ve menfezlerinde yapılacağı yol bir gidiş bir geliş şeklinde olacak. Yenilenecek yola emniyet çizgileri çekilecek. Bölgede hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yazıcı Kerpe'deki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement