Yemen'in güneyinde düzenlenen intihar saldırısında 42 kişinin öldüğü, 37 kişinin yaralandığı bildirildi.
Hastane yetkilileri, saldırının, Caar'da dün akşam bir cenaze evine düzenlendiğini, ölenlerin 24'ünün Razi de Caar hastanesine götürüldüğünü, yaralanan 12 kişininse Aden'deki üç hastanede hayatını kaybettiğini belirtti.
Yerel bir yetkili, olay yerinde hayatını kaybeden diğer altı kişinin naaşlarının yakınları tarafından alınıp gömüldüğünü kaydetti.
Yaralanan 37 kişinin Caar ve Aden'deki hastanelerde tedavi altına alındığı belirtildi.
Saldırının El Kaide mensubu bir intihar bombacısı tarafından düzenlendiği kaydedildi.
Öte yandan, dün akşam ülkenin doğusundaki Hadramout köyünde insansız uçakla bir araca düzenlenen saldırıda, araçtaki beş El Kaide militanının öldürüldüğü belirtildi.
Muhabir: Emrah Erdaş/AFP
Yayıncı: Şermin Coşkun - ADEN
Son Dakika › Güncel › Yemen'de İntihar Saldırısı: 42 Ölü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.