İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halka yeni bir bölge parkı daha kazandırıyor. Şişli Kadırgalar Caddesi'nde yaklaşık 40 bin metrekarelik alan, bölge parkı oluyor.
Alan üzerinde bulunan toplam 20 bin metrekarelik yapılar, İBB Zabıta ekipleri tarafından yıkılmaya başladı. Sabah saatlerinde başlayan yıkım çalışmaları, sorunsuz şekilde devam ediyor.
Çalışmalar tamamlandığında; bu alanda bulunan işyerleri, yapılan karşılıklı anlaşma sonucunda faaliyetlerine başka yerlerde devam edecek. İBB Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı da yıkımdan sonra bölgeyi, vatandaşların dinlenip gezebilecekleri bölge parkı haline getirecek.
Son Dakika › Güncel › Yeni Bölge Parkı İçin Zabıta Görevde - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.