Yeni Çarşı Parke Yol Ve Kaldırım Çalışması Tamamlanarak Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Yeni Çarşı Parke Yol Ve Kaldırım Çalışması Tamamlanarak Hizmete Açıldı

Yeni Çarşı Parke Yol Ve Kaldırım Çalışması Tamamlanarak Hizmete Açıldı

Osmaniye Belediyesi Tarafından Yeni Çarşı'da Yapımı Tamamlanan Parke Yol Ve Kaldırım Çalışması İle İlgili Açılış Töreni Düzenlendi.

31.05.2011 19:19

Osmaniye belediyesi tarafından yeni çarşı'da yapımı tamamlanan parke yol ve kaldırım çalışması ile ilgili açılış töreni düzenlendi.

Belediye tarafından 2.314 metrekarelik parke yol ve 650 metrekarelik parke kaldırım çalışmasıyla yenilenen Yeni Çarşı'da düzenlenen törende bir konuşma yapan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara: " Bu bölgedeki esnaflarımıza verdiğimiz sözü hamdolsun yerine getirdik.

Yeni Çarşı'da sürdürdüğümüz çalışmalarımızda esnaflarımızın desteğinden ötürü huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyorum. Hizmetlerimizi kentimizin her köşesine ve her vatandaşımıza eşit şekilde götürüyoruz. Yeni Çarşı'yı daha hareketli bir yer haline getirmek önümüzdeki günlerde üzere bir yol açma çalışmamız olacak.

Yeni Çarşı'daki esnaflarımıza bu bölgenin daha cazip hale getirilmesi adına iş yerlerinin özellikle dış cephelerinin boyanması konusunda talepler doğrultusunda yardımcı olacağımızı bilmenizi istiyorum. Yapılan hizmetin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Alibeyli Mahallesi Muhtarı Hülya Önal'da konuşmasında Belediye Başkanı Kadir Kara ve Belediye ekiplerine yaptıkları çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

Yeni Çarşı esnafları adına konuşma yapan Erdoğan Fıstıkçıoğlu ise konuşmasında geçmişte yol ve kaldırımlar ile çarşı içerisindeki wc'nin kullanılmaz bir durumda olduğunu belirterek: " Sayın Belediye Başkanımız biz esnaflara vermiş olduğu sözü yerine getirmiştir. Çarşımız parke yol ve kaldırımlarla, wc'si ve araç park alanları ile daha modern bir hale gelmiştir. Kendilerine Yeni Çarşı esnafları adına teşekkürleri sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından açılış merasimi yapıldı.Yeni Çarşı'da tamamlanan Parke Yol ve Kaldırım çalışmasının açılışını Belediye Başkanı Kadir Kara, Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye Milletvekili Adayı İbrahim Karayiğit, İlçe Başkanı Ali Fuat Gardaş, Alibeyli Mahallesi Muhtarı Hülya Önal ve çarşı esnafı birlikte yaptı.Açılış sonrasında misafirlere Osmaniye'nin simgesi haline gelen lokum ve piskevüt dağıtıldı.

Programa mahalle muhtarları ile çok sayıda esnaf katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Çarşı Parke Yol Ve Kaldırım Çalışması Tamamlanarak Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement