Yeni Doğan Bebeği Çöpe Attılar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yeni Doğan Bebeği Çöpe Attılar

Yeni Doğan Bebeği Çöpe Attılar
27.07.2014 15:44  Güncelleme: 16:16

Adana'da doğduktan sonra çöp konteynerine atılan bir erkek bebek bulundu.

Adana'da doğduktan sonra çöp konteynerine atılan bir erkek bebek bulundu. Vatandaşlar tarafından ağlayınca fark edilen bebek hastaneye kaldırıldı.

VATANDAŞLAR ÇÖP KONTEYNERİNDEN BEBEK SESİ DUYDU

Alınan bilgiye göre, olay, saat 14.30 sıralarında Yüreğir ilçesi, 19 Mayıs Mahallesi, Süleyman Vahit Caddesi'nde meydana geldi. Bebek sesi duyan vatandaşlar, sesin geldiği çöp konteynerini kontrol ettiklerinde bir bebekle karşılaştı.

YENİ DOĞDUĞU ANLAŞILAN BEBEK SEVGİ EVLERİNE YERLEŞTİRİLECEK

Vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine 112 Acil Servis ekipleri olay yerine geldi. Ekipler, çöp konteynerine atılan ve yeni doğduğu anlaşılan bebeği ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Burada kontrolden geçirilen ve karnı doyurulan erkek bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bebeğin, Sevgi Evlerine yerleştirilmek üzere Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edileceği belirtildi.

"BÖYLE VİCDANSIZLIK OLAMAZ"

Bebeğin canlı olarak çöpe atılmasına tepki gösteren vatandaşlar, "Böyle bir vicdansızlık olamaz. Bu bebeği kim attıysa insan değildir" diyerek tepkisini dile getirdi.

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

Olay yerinde inceleme yapan polis, bebeği çöpe kimin attığını belirlemek için çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeni Doğan Bebeği Çöpe Attılar - Son Dakika


Advertisement