Yeni Evli Çiftin Bileziklerini Alan Zanlıyı, Elindeki Isırık İzi Ele Verdi - Son Dakika
Güncel

Yeni Evli Çiftin Bileziklerini Alan Zanlıyı, Elindeki Isırık İzi Ele Verdi

Yeni Evli Çiftin Bileziklerini Alan Zanlıyı, Elindeki Isırık İzi Ele Verdi

Konya'da alışverişten dönen yeni evli 24 yaşındaki Ersin Çelik ile aynı yaştaki eşi Hatice Çelik'i sopayla dövüp, kolundaki 6 bileziği alan Ahmet Olgaç (30) ve İbrahim Büke (31), Mobesse kamera kayıtları ve genç kadının, Olgaç'ın elini ısırması...

18.09.2012 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da alışverişten dönen yeni evli 24 yaşındaki Ersin Çelik ile aynı yaştaki eşi Hatice Çelik'i sopayla dövüp, kolundaki 6 bileziği alan Ahmet Olgaç (30) ve İbrahim Büke (31), Mobesse kamera kayıtları ve genç kadının, Olgaç'ın elini ısırması sonucu oluşan iz sayesinde yakalandı.

Olay, 7 Eylül Cuma günü saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Peyami Safa mahallesi Atmaca sokak girişinde meydana geldi. Olaydan yaklaşık 4 gün önce evlenen garson Ersin Çelik ile Hatice Çelik, kent merkezinde market alışverişi yapıp, bir süre gezdikten sonra tramvayla evlerine döndü. Tramvaydan inip yürüdükleri sırada evlerine 15 metre kala genç çift, sopayla saldırıya uğradı. Saldırganlar kanlar içinde yere yığılan Hatice Çelik'in kolundaki 6 bilezeği alıp kaçtı. 1 bilezikte rayların üzerine düştü. Başlarından ağır yaralanan Çelik çifti, ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin ameliyatı olan ve 3 gün yoğun bakımda kalan Ersin Çelik ile ön dışlerinin bazıları kırılan Hatice Çelik, tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu oldu. Saldırganları görmediğini belirten çiftlerden Hatice Çelik, saldırganlarının birinin elini ısırdığını söyledi.

POLİS ISIRIK İZİNİ BULMAK İÇİN 350 KİŞİNİN ELİNİ KONTROL ETTİ

Hatice Çelik'in ifadesinden yola çıkan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'nin oluşturduğu özel ekip, Ersin Çelik'in arkadaşına düğünü için 10 bin lira kredi çektirdiği ve borcunu ödeyemediğini öğrendi. Bunun üzerine Çelik çiftinin çevresindeki 350 kişinin ifadesini başvurup, elinde ısırık izi olup olmadığını inceledi. Herhangi bir bulguya rastlayamayınca genç çiftin saldırının olduğu gün neler yaptığını öğrendi. Çelik çiftinin alışveriş yapıp, bir pizzacıda yemek yerken üstüne kola dökülmesi nedeniyle Hatice Çelik'in çeketini çıkartıp çantasına koyduğunu, daha sonra Alaeddin Tepesi'ndeki çay bahçesinde oturduklarını ve kent meydanının çeşitli yerlerinde birlikte fotoğraf çektirdiğini saptadı.

800 DAKİKALIK GÖRÜNTÜ İNCELEME ALTINA ALINDI

Bunun üzerin Çelik, çiftinin uğradığı her noktayı tek tek kontrol eden polis, yaklaşık 800 dakikalık Mobesse ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleme altına aldı.

Mobessi kayıtlarında Çelik çiftinin evlerine dönmek üzere tramvaya bindiği sırada bir kişinin arkalarından takip ettiği, daha sonrada motosikletle gelen arkadaşıyla birlikte şüphelinin uzaklaştığını saptadı. Motosikletin markası belirleyip, aynı markadaki 400 motosikleti inceledi.

ŞÜPHELİ FOTOĞRAFTAKİ BENİM DEYİNCE YAKALANDI

Aynı zamanda Çelik çiftini takip eden şüphelilerden birinin yürümekte güçlük çektiğini saptadı. Polis, şüphelinin mobesse kayıtlarındaki görüntüsünden fotoğrafını çıkartıp Alaeddin Tepesi'nde ve Zafer Meyda'nın arama yaptı. Dün gece yürümekte güçlük çeken birisini fark eden polis, şüpheliyi durdurup, elindeki fotoğrafı gösterip 'Bu sen misin?" dedi. Durdurdukları Ahmet Olgaç da, fotoğraftaki kişinin kendisi olduğunu söyledi. Ardından yakınında bulunan diğer şüpheli İbrahim Büke de göz altına alındı.

Gözaltına alınan 2 şüpheli, suçlamaları kabul etmedi. Şüphelilerin ellerinde yapılan ısırık izi incelemesinde Olgaç'ın avuç içinde ısırıktan dolayı doku kaybı olduğunu saptadı.

GENÇ ÇİFTİ 2.5 SAAT TAKİP ETMİŞLER

Yapılan sorgulamanın ardından suçlarını itiraf eden şüpheliler, Çelik çiftini Alaeddin Çay Bahçesi'nde otururken gördüklerini ve Hatice Çelik'in kolundaki bilezikleri fark etmelerinin ardından çitfti, 2.5 saat takip ettiklerini söyledi. Tramvaya bindikten sonrada motosikletle takip ettiklerini, genç çift indikten sonrada motosikleti o bölgedeki inşaat alanına bırakıp sopayla saldırıp, bilezikleri aldıktan sonra yürüyerek kaçtıklarını ve bir gün sonra da motosikleti bıraktıkları yerden aldıklarını söyledikleri öğrenildi.

SALDIRGANLAR BİRBİRİNİ DOLANDIRMIŞ

Saldırganların Hatice Çelik'in kolundan aldığı bileziklerden 4'ünü Ereğli İlçesi'ne gitip bir kuyumcuya sattıklarını ve parayı da harcadıkları belirlendi. İbrahim Büke'nin ise arkadaşı Ahmek Olgaç'a, genç kadının kolundan 4 bilezik aldığını söyleyip, bileziklerden birini kuyumcuya sattığını, diğerini de motosikletin gizli bölmesine sakladığı ortaya çıktı. Şüphelilerden İbrahim Büke'nin baldızını da gasp etmeye teşebbüs ettiği öne sürüldü. 2 şüpheli yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Evli Çiftin Bileziklerini Alan Zanlıyı, Elindeki Isırık İzi Ele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement