Yeni Vali'ye Kırmızı Halılı Karşılama - Son Dakika
Güncel

Yeni Vali'ye Kırmızı Halılı Karşılama

Yeni Vali\'ye Kırmızı Halılı Karşılama

Sinop Valisi Olarak Atanan Pursaklar Kaymakamı Ahmet Cengiz, Vilayet Binası Önündeki Merdivenlere Kırmızı Halı Serilerek Karşılandı.

06.01.2011 15:50

Sinop Valisi olarak atanan Pursaklar Kaymakamı Ahmet Cengiz, vilayet binası önündeki merdivenlere kırmızı halı serilerek karşılandı. Vali Cengiz, yağmur altında kendisini bekleyenlerle tek tek tokalaşarak makam odasına çıktıktan sonra yaptığı açıklamada, kapısının herkese açık olduğunu söyledi.

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile 2 yıldır Sinop'ta görev yapan Mustafa Hakan Güvençer Bingöl'e atandı. 3 gün önce vilayet binası önünde düzenlenen törenin ardından kentten ayrılan Güvençer'in yerine atanan Ankara'nın Pursaklar İlçesi Kaymakamı Ahmet Cengiz, bu sabah göreve başladı. Vali Cengiz için Vilayet binasının merdivenlerine kırmızı halı serildi. Başta vali yardımcıları olmak üzere, kaymakamlar, daire müdürleri, il ve ilçe belediye başkanları, sivil toplum örgüt temsilcileri yaklaşık 10 dakika yağmur altında bekledi. Daha sonra Vali Yardımcısı Yaşar Dursun Yılmaz, tarafından karşılanan Cengiz, kendisini bekleyenlerle tanışıp tek tek tokalaştıktan sonra merdivenlere serilen kırmızı halıdan yürüyerek makam odasına çıktı.

Burada yaptığı ilk açıklamasına, "Dün dünde kaldı cancağazım, bu gün yeni şeyler söylemek lazım. Kendi kendime soruyorum ve zaman zaman bu soruyu kendime soracağım. Geçen seneye göre, düne göre ne değişti. Bu koltuğa oturduktan sonra ne değişti. Gerektiğinde merdivenleri daha hızla ikişer üçer tırmanacağız. Devletin, vatandaşla önceliği benim de birinci önceliğim. Kapımız her zaman vatandaşlarımıza açık olacak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Vali'ye Kırmızı Halılı Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement