Yeniden Çocuk Oldular - Son Dakika
Güncel

Yeniden Çocuk Oldular

Yeniden Çocuk Oldular

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde kendilerine Orta Cami Avlusu Çocukları ismini veren yaşları 45 ile 55 arasında değişen 20 kişi, siyah önlük giyip çocuk bayramını kutladı.

23.04.2012 15:55

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde kendilerine Orta Cami Avlusu Çocukları ismini veren yaşları 45 ile 55 arasında değişen 20 kişi, siyah önlük giyip çocuk bayramını kutladı. Ellerinde bayraklarla yürüyüş yapan grup, statyumdaki geçiş törenlerine katıldı. Grup üyelerinden 50 yaşındaki Ahmet Erkan Birben, en güzel hatıraların çocukken yaşandığını dile getirerek, Biz çocukken siyah önlük beyaz yakalık takardık. O günlerimizi bugün hem andık hem de yaşadık diye konuştu.

Ünye'de kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında ilginç anlar yaşandı. Kendilerine Orta Cami Avlusu Çocukları adını veren 20 kişilik bir grup, siyah önlük giyip beyaz yakalık takarak bayram kutlamalarına katıldı. Ünye İlçe Stadyumunda gerçekleşen bayram kutlamalarında küçük öğrencilerle yan yana sıralanan grup üyeleri, ellerindeki bayraklarla tören yürüyüşü de yaptı. Büyüklerin bu yürüyüşü törenleri izlemeye gelen veliler tarafından ilgiyle izlenip alkışlandı. Orta Cami Avlusu Çocukları, daha sonra ilçe merkezinde bando çalıp, şiirler ve marşlar okuyarak yürüşlerini sürdürdü. Grup üyelerinden olan ve öğretmenlik yapan Ahmet Erkan Birben, çocukluklarını bayramda yeniden yaşadıklarını belirterek, En güzel hatırlar çocukken yaşananlardır. Biz çocukken siyah önlük beyaz yakalık takardık. O günlerimizi bugün hem andık hemde yaşadık dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeniden Çocuk Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement