Yepyeni Bir Eğlence Deneyimi - Son Dakika
Güncel

Yepyeni Bir Eğlence Deneyimi

Yepyeni Bir Eğlence Deneyimi

MerlinEntertainments; DreamWorks Animations ile işbirliği yaparak Londra'da Shrek ve Arkadaşları temalı yeni bir eğlence merkezi kuracaklarını açıkladı.

27.02.2014 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yepyeni Bir Eğlence Deneyimi Merlin Entertainments ve DreamWork Animation İşbirliğiyle Hayata Geçiyor: SHREK ve ARKADAŞLARI

Eylül 2013'te Forum İstanbul AVM'deki dev akvaryum Turkuazoo'yu satın alarak Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan Avrupa'nın eğlence devi MerlinEntertainments; DreamWorks Animations ile işbirliği yaparak Londra'da Shrek ve Arkadaşları temalı yeni bir eğlence merkezi kuracaklarını açıkladı. 2015 yazında 2000 metrekarelik bir alanda açılacak"Shrek's Far Far Away Adventure", her iki markanın bundan sonrahayata geçirecekleri iş birliklerininde habercisi olma niteliği taşıyor.

Avrupa'nın bir numaralı ve dünyanın ikinci en büyük ziyaretçi etkinlik alanı işletmecisi olan Merlin'in Hollywood'la ilk çalışması olma özelliği de taşıyacak merkez; DreamWorks ekibi tarafından yazılmış yepyeni maceralar üzerine kurulacak. Tüm dünyada 3,5 Milyon Dolar'dan fazla hasılat elde eden, Oscar ödül töreninde ilk kez verilen "En İyi Animasyon Filmi" dalında Akademi Ödülü'nü kazanan Shrek'in eğlenceli karakterlerinin yanı sıra ziyaretçiler; Madagaskar, Kung Fu Panda ve How to Train Your Dragon karakterleriyle eğlenceli vakit geçirecekler.

MerlinEntertainments Genel Müdürü Nick Varney konuyla ilgili olarak; "Shrek ve arkadaşları üzerine kurulu bir etkinlik alanı oluşturma fikri MerlinEntertainments için fazlasıyla heyecan verici… Aynı zamanda DreamWorks Animation ile yapılacak daha büyük işbirliklerimizin ümit ettiğimiz bir başlangıcı. Merlin'in ziyaretçileri için hafızalardan silinmeyecek günler sunma deneyimi ve DreamWorks'ün dünya çapında tanınan eğlence serileri oluşturma becerisi burada başarılı bir bileşim olacak. Shrek tüm zamanların en büyük animasyon serisi ve bizler uluslararası eğlence markaları portföyümüz arasına "Shrek's Far Far Away Adventure"ı ekliyor olmaktan çok memnunuz. Dünya çapındaki milyonlarca ziyaretçimizin, kendilerine sunacağımız birebir Shrek deneyimini seveceklerini biliyoruz."dedi.

DreamWorks Animation Genel Müdürü Jeffrey Katzenberg ise; "Shrek ve dünyasını yaşamak için kendine has eşsiz deneyim olacağını düşündüğümüz bir şeyi Merlin ile kuracak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Bu etkinlik alanı, şu ana kadar yapılmış olanların hiçbirine benzemeyecek ve aileler için şüphesiz yeni bir uğrak yeri olacak." dedi.

Sherk tema parkı MerlinEntertainments'ın "Legoland Discovery Centers", "MadameTussauds", "Sea Life", "The Dungeog" ve "The Eye Brand" mağaza ve etkinlik alanlarının yanında 6. eğlence parkı olurken, bu yepyeni eğlence deneyimi yediden yetmişe, dünyanın dört bir tarafından ziyaretçileri kendisine çekecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yepyeni Bir Eğlence Deneyimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement