MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, taslak metin oluşturulduğunu belirterek, Yer Değiştirme ve Atama Yönetmeliği'nin tek metin haline geleceğini kaydetti.
Tekin, Twitter hesabından yazdığı mesajda, liselere yerleşmeyle ilgili nakil işlemlerinin dün itibariyle sona erdiğini dile getirerek, "Son kez yedek listeler üzerinde bir yerleştirme gerçekleştirilecek. İnşallah kontenjanların önemli bir kısmı dolacak" dedi.
-TASLAK METİN, MEBBİS ÜZERİNDEN PAYLAŞILACAK-
Görevde Yükselme Çerçeve Yönetmeliği'nin de yayımlandığını hatırlatan Tekin, şunları ifade etti:
"Bu yönetmeliğe göre, Bakanlığımızın, Görevde Yükselme Yönetmeliği çalışmaları başladı. Taslak metin oluşturuldu, Yer Değiştirme ve Atama Yönetmeliği tek metin haline geliyor. Taslak metin MEBBİS üzerinden sizlerle paylaşılacak. Katkı ve desteklerinizi bekliyoruz. Son bir konu iller arası özür sorunlarını elimizden geldiğince çözdük. Sosyal medya üzerinden il içi özür grubu sorunu yaşayan arkadaş bize ulaştı. Şubat döneminde bunu inşallah çözmeye çalışacağız."
Son Dakika › Güncel › Yer Değiştirme ve Atama Yönetmeliği, Tek Metin Haline Geliyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.