Doğu ve Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Derneği öncülüğünde başlatılan Arnavutköy Bölgesi Yerel Akil İnsanlar Toplantısı, Arnavutköy Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bazı vakıf ve dernek temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Dualarla başlayan toplantı yine dua okunması ile sona erdi.
"İNAT EDENLERİ AZRAİL GÖTÜRÜR"
Arnavutköy Yerel Akil İnsanlar Üyesi Abdullah Ustaosmanoğlu, barış ve kardeşliğe vurgu yaparak şöyle konuştu: "Barış süreci bana göre zaten başlamıştır. Yüzde 99'dayız. Ne kadar bir ve beraber olursak o kadar kuvvetli oluruz. Biz dua edelim, o çok inat edenleri de Azrail alır götürür ülke, toplum tertemiz olur. Ama biz ona dua etmiyoruz. Hepsine Cenab-ı Hak tövbe nasip eylesin. Anlayış birlik beraberlik nasip eylesin."
"DAĞDAKİ DE ASKERDEKİ DE BİZİM ÇOCUKLARIMIZ"
Arnavutköy Yerel Akil İnsanlar Üyesi Zekeriya Yıldız da barış ve kardeşlik mesajı vererek, "Bizi yönlendirmek isteyenleri düşünelim. Kardeş olduğumuzu bilelim. Kardeşliğimize, dört elle sarılalım" dedi.
Arnavutköy Yerel Akil İnsanlar Üyesi Nurali Kendigelen barışa destek verdiklerini söyleyerek, "30 yıldır silahla bir şeyi halledemedik. O çocuklar bizim çocuklarımız. Askerdeki de dağdaki de bizim çocuklarımız. Silahla olmuyor Barışla oluyor" diye konuştu.
Arnavutköy Kaymakamı Hurrem Aksoy, "Yaşadığımız süreci, kardeşliğimizi, birlik beraberliğimizi yeniden keşfetme süreci olarak görmeliyiz" dedi. Toplantıya, Arnavutköy Kaymakamı Hurrem Aksoy ve Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşimi Baltacı da katıldı.
Son Dakika › Güncel › Yerel Akiller Görev Başında - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.