Yeşilay'dan Anadolu Ajansı Samsun Bölge Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Yeşilay'dan Anadolu Ajansı Samsun Bölge Müdürlüğüne Ziyaret

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Samsun Şube Başkanı Süleyman Teke, Dünya Sigara Bırakma Günü dolayısıyla Anadolu Ajansı (AA) Samsun Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

09.02.2016 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Samsun Şube Başkanı Süleyman Teke, Dünya Sigara Bırakma Günü dolayısıyla Anadolu Ajansı (AA) Samsun Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

AA Samsun Bölge Müdürü İsa Sansar'ı ziyaret eden Teke, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bağımlılıkla mücadele etkin rol oynayan Yeşilay'ın yeni açılan şubelerinin tanıtımı için ziyaretlerde bulunduklarını kaydetti. 2020 yılında kuruluşlarının ikinci yüzyılına girerken bağımlılıklarla mücadelede Türkiye'yi örnek ve lider bir ülke olma konumuna getirmeyi hedeflediklerini anlatan Teke, şöyle konuştu:

"Gençliği ayrım gözetmeden tütün, alkol, uyuşturucu madde gibi bağımlılıklardan korumaya çalışıyoruz. 1920 yılında Hilal-i Ahdar adıyla kurulan, bugünkü adıyla Yeşilay olarak faaliyetlerine devam eden Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Samsun ili bazında misyonu gereğince çalışmalarını devam ettirebilmek amacıyla Samsun Şubesinin kuruluşu tamamladı. Bağımlılıkla mücadelede aktif rol alarak diğer kamu kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ile ortak çalışmalar yapacağız. Yurdumuzda ahlaki ve kültürel kalkınma atmosferi içinde alkol ve madde bağımlılığı gibi toplumun ve gençliğin, beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar yanında, kumar, internet ve teknoloji bağımlılığı gibi toplumumuza zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla mücadele ederek, milli kültürüne bağlı nesiller yetiştirmek amacıyla yola çıktık."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeşilay'dan Anadolu Ajansı Samsun Bölge Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement