Yeşilçam Şen’leniyor! - Son Dakika
Güncel

Yeşilçam Şen’leniyor!

Yeşilçam Şen’leniyor!

Yeşilçam, Yıllardır Büyük Usta Şener Şen'le Şenlenmişti.

04.03.2011 08:54  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artık dişi bir 'şen' sinemamızı şenlendirmeye hazırlanıyor. Tarsus doğumlu, mektepli, son olarak 'Lale Devri', 'Aşk Bir Hayal' 'Arka Sıradakiler' ve 'Kanıt' dizilerinde değişik rollerde izlediğimiz Derya Şen, iddialı mı iddialı. Onu önümüzdeki sinema sezonunda 'Kabaktan mı Dudaktan mı' adlı Yeşilçam filminde izleyeceğiz.. Adıyla 70'li yılların seks furyasındaki Yeşilçam filmlerini hatırlatsa da uzaktan yakından ilgisi yok. Şöyle ki;

Alanyalı bir genç askerliğini bitirince, iş derdine düşer. Sonunda Damla Taş mağarasında iş bulur ancak aynı gün kovulur. Bu arada yıllardır evlenmek için bekleyen sevgilis, büyük bir aşk ve tutkuyla hala onu beklemektedir.. Akdeniz'in şirin ilçesi Alanya'yı tarihi, kültürü ve turistik değerleri ile ulusal ve uluslararası alanda tanıtmayı amaçlayan bu film güncel yaşama dair konuları komedi türünde ele alması ile de dikkat çekeceğe benziyor.

Yapımcılığını Sevilay Çağlayan, yönetmenliğini Serhat Arvas'ın üstlendiği filmin konuk oyuncularından biri de bugüne kadar sayısız televizyon dizisi ve reklam filmlerinde izlediğimiz Semra Sima..

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeşilçam Şen’leniyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement