Yıl Sonu Partisi Dönüşünde Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yıl Sonu Partisi Dönüşünde Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı

Yıl Sonu Partisi Dönüşünde Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı

Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'nde, Sındırgı Meslek ve Teknik Eğitim Merkezi'nin mezuniyet partisinden dönerken, yolda otomobille giden arkadaşlarını görerek yolda tehlikeli hareketler yapan iki gencin bulunduğu motosiklet takla attı.

07.06.2013 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'nde, Sındırgı Meslek ve Teknik Eğitim Merkezi'nin mezuniyet partisinden dönerken, yolda otomobille giden arkadaşlarını görerek yolda tehlikeli hareketler yapan iki gencin bulunduğu motosiklet takla attı. Kazada motosiklet sürücüsü 18 yaşındaki Ali Çakmak öldü, arkasında bulunan aynı yaştaki arkadaşı Alper Adıgüzel yaralandı.

Kaza, Ilıcalı Köyü yakınlarında bugün saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Lise dengi eğitim kurumu olan Sındırgı Meslek ve Teknik Eğitim Merkezi'nden bu yıl mezun olacak grup, Emendere Termal Otel'de yıl sonu partisi düzenledi. Partiye katılan öğrencilerden Ali Çakmak, arkadaşı Alper Adıgüzel ile evlerine gitmek üzere 10 ZS 842 plakalı motosikletle yola çıktı. Her ikisi de kasksız olan ve ehliyeti bulunmadığı öğrenilen Ali Çakmak yolda, aynı partiye katılan ve kiraladıkları otomobille evlerine dönen arkadaşlarını fark etti. Arkadaşlarının içinde bulunduğu otomobilin çevresinde, iddiaya göre motosikletiyle tehlikeli hareketler yapan Ali Çakmak, yol kenarındaki mıcıra girince kontrolü yitirdi. Kontrolden çıkan motosiklet taklalar atarken, iki arkadaş yola savruldu.

HASTANEDE ÖLDÜ

Otomobilde bulunan gençler, gözleri önünde kaza yapan arkadaşları için sağlık ekibine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, ağır yaralanan Ali Çakmak'ı Sındırgı, Alper Adıgüzel'i de Balıkesir Atatürk Devlet hastanelerine kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Çakmak, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Adıgüzel'in ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Ali Çakmak, Armutlu Köyü'nde bugün öğlende kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Bu arada Ali Çakmak'ın sosyal paylaşım sitesi facebook'taki kişisel sayfasında kısa süre önce 'Kötü Kader' diye bir yazı paylaştığı öğrenildi. - Balıkesir/ Sındırgı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yıl Sonu Partisi Dönüşünde Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement