Yıldırım Beyazıt'ın Yazarı Okurlarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Yıldırım Beyazıt'ın Yazarı Okurlarıyla Buluştu

Yıldırım Beyazıt\'ın Yazarı Okurlarıyla Buluştu

Türkiye'nin uluslararası tek kitap, kırtasiye, teknoloji mağazaları zinciri NT, 2013 Okur-Yazar Buluşmaları Okan Tiryakioğlu ile devam ediyor.

11.10.2013 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NT'nin, 2013 yılı Okur-Yazar buluşmaları, yazar Okan Tiryakioğlu ile düzenlediği imza günü ve söyleşi etkinliği NT Ümraniye şubesinde gerçekleştirildi.

Yazar Okan Tiryakioğlu, kitap okurları tarafından ilgi gören 'Yıldırım Beyazıt' adlı romanını sevenleri için imzaladı. İmza günü için sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Okan Tiryakioğlu, okurlarına romanı ile ilgili bilgi vererek, sohbet etme imkânı buldu.

Sanat ve sanatçı arasında köprü görevindeyiz

NT Mağazacılık Kitap Kategori Müdürü Yılmaz Şimşek, Okan Tiryakioğlu gibi önemli bir yazarı Ümraniye NT şubesinde ağırlamaktan gurur duyduklarını belirterek, NT olarak, düzenlediğimiz bu tarz etkinliklerle yazarlarla okurlarını bir araya getirdiklerini söyledi. NT'nin, "Kitapla Buluşma Noktanız" sloganıyla insan ve insani değerlere öncelik tanıdığını ve her zaman sorumlu marka bilinci ile hareket ettiğini belirten Murat Kara, bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin uluslararası tek kitap, kırtasiye ve teknoloji perakendecisi NT mağazalarını 25 milyon kişinin ziyaret ettiğine işaret eden Kara, bu yıl 28 milyon kişinin ziyaretini hedeflediklerini ve 5 yıl içinde Türkiye'nin tüm şehirlerinde hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırım Beyazıt'ın Yazarı Okurlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement