Yine Kılıçdaroğlu Yine Yanlış Twit - Son Dakika
Güncel

Yine Kılıçdaroğlu Yine Yanlış Twit

Yine Kılıçdaroğlu Yine Yanlış Twit

Twitter ekibini değiştiren Kemal Kılıçdaroğlu, yine aradığını bulamadı.

15.03.2013 11:48  Güncelleme: 11:49

Geçtiğimiz hafta resmi twitter hesabını yöneten ekibi değiştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yine aradığını bulamadı. Yeni ekip de görevin ilk günlerinde büyük bir hataya imza attı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde resmi twitter hesabını yöneten ekibi değiştirmişti. Bunun nedeni de bir tweet'te "tulum" yerine "Gayda dinleyip, horona eşlik edip, hemşehrilerimizle sohbet ettik" yazılmasıydı.

Ekibi değiştiren Kılıçdaroğlu, yine aradığı özeni bulamadı. Bu sabah Kılıçdaroğlu'nun resmi twitter hesabından "Fenerbahçenin galibiyet mutluluğuyla güne başlamak çok güzel. Kutluyorum Fenerbahçemizi :)" mesajı yayınlandı. Ancak, Fenerbahçe dün geceki Viktoria Plzen karşılaşmasında galip gelmemiş, 1- 1 berabere kalmıştı. Yani kullanılması gereken ifade "Galibiyet mutluluğuyla güne başlamak" değil "Turu geçmenin mutluluğuyla güne başlamak" olmalıydı.

"KALECİ LEFTER OLSAYDI..."

Kılıçdaroğlu'nun hesabındaki bu ifadeler esprilere de neden olurken, en çarpıcı yanıt ise Star Gazetesi Yazarı Hikmet Genç'ten geldi. Genç, Kılıçdaroğlu'nun tweet'ine "Kaleci Lefter olsaydı, o golü de yemezdik ama neyse!.. Turu atladık ya!..." şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yine Kılıçdaroğlu Yine Yanlış Twit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement