Yol Kenarında Yürürken Otomobil Altında Öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yol Kenarında Yürürken Otomobil Altında Öldü

29.02.2012 09:55

Kayseri'de dün saat 19.30 sıralarında yol kenarında yürüyerek evine giden 32 yaşındaki Bekir Yıldız, sürücüsü ve plakası belirlemeyen bir otomobilin çarpması sonucu öldü.

Kayseri'de dün saat 19.30 sıralarında yol kenarında yürüyerek evine giden 32 yaşındaki Bekir Yıldız, sürücüsü ve plakası belirlemeyen bir otomobilin çarpması sonucu öldü. Polis, olaydan sonra kaçan sürücüyü aramaya başladı.

Melikgazi İlçesi Nuri Has Mahallesi Emine Akçakaya İlköğretim Okulu önünde yürüyerek evine giden Bekir Yıldız'a, aşırı hızlı olduğu öne sürülen bir otomobil çarptı. Yıldız olay yerinde can verirken, ön sağ tamponu ezilen ve lacivert boyaları dökülen 'doğan' veya 'şahin' model olduğu belirtilen otomobilin sürücüsü, kazadan sonra durmayarak kaçtı.

Bekir Yıldız'ın cesedi, otopsi için ERÜ Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi morguna kaldırılırken, polis kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Bu arada çevre il ve ilçelerdeki kaportacılar da kazayla ilgili uyarıldı. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yol Kenarında Yürürken Otomobil Altında Öldü - Son Dakika


Advertisement