Yozgat'ta Kalp Krizi Geçiren Polis Memuru İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Kalp Krizi Geçiren Polis Memuru İçin Tören Düzenlendi

Yozgat\'ta Kalp Krizi Geçiren Polis Memuru İçin Tören Düzenlendi

Yozgat'ta görevli polis memuru Hüseyin Baburşah, ekip otosunda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Baburşah için İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törende, Baburşah'ın özgeçmişi okundu ve dua edildi. Baburşah'ın naaşı, Aydın'ın Nazilli ilçesine gönderildi. Törene, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Yozgat Valisi, Belediye Başkanı, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve diğer yetkililer katıldı.

15.05.2024 14:06

Yozgat'ta ekip otosunda kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru Hüseyin Baburşah için tören düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesinde görevli 53 yaşındaki Baburşah, dün gece ekip otosunda kalp krizi geçirdi. Kaldırıldığı Yozgat Şehir Hastanesinde hayatını kaybeden polis memuru Baburşah için İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören gerçekleştirildi.

Törende, Baburşah'ın özgeçmişinin ardından Kur'an-ı Kerim okundu, İl Müftüsü Ali Gülden tarafından dua edildi.

Evli ve 3 çocuk babası Baburşah'ın naaşı, defnedilmek üzere Aydın'ın Nazilli ilçesine gönderildi.

Törene, Baburşah'ın ailesi ve yakınları, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay Nejdet Özcan, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal, daire müdürleri, askeri ve emniyet personeli katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Kalp Krizi Geçiren Polis Memuru İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement