Yüksekova'da askerlerle vatandaşlar bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'da askerlerle vatandaşlar bayramlaştı

Yüksekova\'da askerlerle vatandaşlar bayramlaştı

3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Mehmet Okan, "Yüksekova ve Hakkari bizi bağrına bastı. Biz de Hakkari'yi bağrımıza bastık. İnşallah hep birlikte huzur içerisinde daha nice bayramlar geçi...

16.10.2013 18:59

3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Mehmet Okan, "Yüksekova ve Hakkari bizi bağrına bastı. Biz de Hakkari'yi bağrımıza bastık. İnşallah hep birlikte huzur içerisinde daha nice bayramlar geçirmeyi temenni ediyoruz" dedi.

Yüksekova 75. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Tümgeneral Okan, 1995'ten beri Başkale, Hakkari ve Çukurca'da çalıştığını anımsatarak, vatanda huzur ve bereketin sağlanması için mücadele ettiklerini söyledi.

Ülkede çocukların huzurlu yaşamasının önemine dikkati çeken Okan, şöyle konuştu:

"Çocuklar için çalışmak aslında vatan için de çalışmaktır. Çünkü bastığınız toprağı sağlama alacaksınız ki çocuklar da bu topraklarda, huzur ve refah içerisinde yaşasın. İnsan hayatında zor ve sıkıntılı günler olabilir. Ama bu sıkıntıların geçici olduğunu hepimiz biliriz. Çalışan insan muhakkak bu zorluğu ve sıkıntıları aşar. Biz devletin tüm organları olarak bunun için mücadele ediyoruz ve mücadeye devam edeceğiz. Hedefimiz insanlarımızın bu topraklarda huzur içinde yaşaması. Bayramlar buna vesile olacak. Yüksekova ve Hakkari bizi bağrına bastı. Biz de Hakkari'yi bağrımıza bastık. İnşallah hep birlikte huzur içerisinde daha nice bayramlar geçirmeyi temenni ediyorum."

İlçe Kaymakamı Yasin Tikdağ ise bayramların tüm yurtta büyük coşku ve sevinçle kutladığını belirtti.

Bayramı bir kardeşlik halayına dönüştürmeyi amaçladıklarını ifade eden Tikdağ, "Yan yana, kol kola, gönül gönüle, el ele bayramı kutluyoruz. Bu memlekette kaderi, tarihi, dini, inancı, kitabı bir ve aynı kıbleye, anlayışa hizmet eden insanlarız. Paylaşmayacağımız en küçük bir kırıntı ekmeğimiz dahi yok. Kardeşlik bu toplumda hiçbir zaman ortadan kalkmadı. Bu kardeşlik hep var oldu ve var olmaya devam edecek" dedi.

Programa Dağ Komando Tugayı Kurmay Albay Altan Er, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Emre, kurum amirleri, şehit aileleri, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

-mehmetçik

-bayramlaşma

-kaymakam yasin tikdağ

-tümgeneral mehmet okan

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yüksekova'da askerlerle vatandaşlar bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement