Yüzücü Emre Erdoğan'a En Hızlı Yüzücü Ödülü - Son Dakika
Güncel

Yüzücü Emre Erdoğan'a En Hızlı Yüzücü Ödülü

Yüzücü Emre Erdoğan\'a En Hızlı Yüzücü Ödülü

ÖNCEKİ yıl Cebelitarık Boğazı'nı, bu yıl da Fransa'dan İngiltere'ye yüzerek Manş Denizi'ni geçen Karşıyaka Spor Kulübü'nün başarılı sporcusu Emre Erdoğan'a, İngiltere CSA Kanal Yüzme Derneği'nden 'Sezonun En Hızlı Erkek Yüzücüsü Ödülü' verdi.

06.11.2016 16:04

ÖNCEKİ yıl Cebelitarık Boğazı'nı, bu yıl da Fransa'dan İngiltere'ye yüzerek Manş Denizi'ni geçen Karşıyaka Spor Kulübü'nün başarılı sporcusu Emre Erdoğan'a, İngiltere CSA Kanal Yüzme Derneği'nden 'Sezonun En Hızlı Erkek Yüzücüsü Ödülü' verdi.

Fransa'nın Dover Kenti Shakespeare Plajı'ndan sıcaklığı 15 derece olacağı tahmin edilen denize girecek ve 34 km'yi 9 saat 35 dakikada gibi muhteşem bir rekorla tamamlayarak İngiltere'nin Calais kentine ulaşan Erdoğan'ın başarısı CSA Kanal Yüzme Derneği'nin dikkatini çekti ve yüzücüler arasında Sezonun En Hızlı Erkek Yüzücüsü Ödülü'ne layık görüldü. 1875 yılından beri yapılan Fransa- İngiltere Arası Manş Yüzmesi Organizasyonu'nda CSA Kanal Yüzme Derneği'nin Dover'da derneğin düzenlediği törende alan Erdoğan, bir kez daha Türk Bayrağı'nı dalgalandırmanın gururunu yaşadı. Törende Antrenörü Kamil Resal Alsaran ve babası Nejat Erdoğan'da şampiyonu yalnız bırakmadı. Üzerinde Emre Erdoğan, kupayı kaldırmanın keyfini yaşadı. Kupa, Manş Müzesi'nde saklanacak.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüzücü Emre Erdoğan'a En Hızlı Yüzücü Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement