Zafer Yıldırım Tramvay Hattına Bir Yeni Vagon Daha - Son Dakika
Güncel

Zafer Yıldırım Tramvay Hattına Bir Yeni Vagon Daha

Zafer Yıldırım Tramvay Hattına Bir Yeni Vagon Daha

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Zafer Meydanı ile İncirli Caddesi üzerindeki nostaljik tramvay hattının uzayacak olması ile birlikte yeni temin ettiği vagonlara bir yenisini daha ekledi.

03.03.2013 10:27

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Zafer Meydanı ile İncirli Caddesi üzerindeki nostaljik tramvay hattının uzayacak olması ile birlikte yeni temin ettiği vagonlara bir yenisini daha ekledi. İncirli Caddesi trafiğe kapatılarak yapılan çalışma ile raylara inen yeni vagonlar vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, tarafından Zafer Meydanı ile İncirli Caddesi üzerindeki tramvay hattının ilk etapta Mesken'e daha sonra Siteler'e kadar uzatılacağı açıklanırken, Almanya'dan yeni temin edilen vagonlardan bir tanesi daha Bursa'ya geldi. Yıldırımlıların yoğun talebine de karşılık vermek amacı ile temin edilen yeni vagon 1 saatlik çalışma ile raylara indirildi. Çalışma sırasında İncirli Caddesi araç trafiğine kapatıldı. Vatandaşların ilgi ile takip ettiği çalışmalar, yapılan tramvay hattının vatandaşlar için ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor. Kimi mahalle halkı çalışmalarını evlerinin camlarından ailesi ile takip ederken, kimi vatandaşlar ise çalışmalara yardımcı oldu. Raya konulan yeni vagon genel bakımları için hangara çekildi.

(AÇ-İHS

i

03.03.2013 10: 07: 08

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zafer Yıldırım Tramvay Hattına Bir Yeni Vagon Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement