Zambak Yayın Grubu 6 Yılda 6 Kat Büyüdü - Son Dakika
Güncel

Zambak Yayın Grubu 6 Yılda 6 Kat Büyüdü

2013 hedefi Bayi sayısını % 40 artırarak Bin bayiye ulaşmak.

11.02.2013 16:29

Türkiye'nin 150'ye yakın Ülkede yayıncılık yapan Zambak Yayın grubu 81 ilde 591 bayi ağı başta olmak üzere D&R ve NT başta olmak üzere yurt genelinde 2 bin 'den fazla noktada eğitim ve kültür alanında yayıncılık yapıyor. Zambak Yayın Grubu 6 yılda 6 kat büyüdü 2013 hedefi Bayi sayısını % 40 artırarak Bin bayiye ulaşmak. 1998 yılında, 'hayata hazırlar' sloganıyla ilk olarak ilköğretim ünite dergileriyle yayın hayatına başlayan Zambak Yayıncılık, ürün yelpazesi ve lider markalarıyla kısa süre içinde sektöründe öncü bir kurum olarak yerini aldı.

Zambak Yayın Grubu Genel Müdürü Bayram Murat; Antalya 2. Kitap Fuarı öncesi Antalya Gazeteciler Cemiyeti 'nde kitap ve e-kitapla ilgili 2012 yılı değerlendirmesi ve 2013 yılı beklentileri paylaşıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, Antalya Türkiye'nin dünyaya açılan en önemli kapılarından biri dedi.

Hedefimiz matematiksel değil geometrik olarak büyümek

Bayram Murat; Türkiye'nin kalkınması için gelişmiş ve gelişmekte olan illerimizin payı çok büyük. TÜİK verilene göre Türkiye'nin %3' ü Antalya'da yaşamaktadır. Kültür ve Turizm Bakanlığı verilerine göre Türkiye'ye gelen her üç turistten 1'i Antalya'ya gelmektedir. Misafirperverliği uluslararası önem arz eden Antalya, 2. Kitap fuarı ile İstanbul başta olmak üzere uluslararası entelektüel kalemlerin dikkatini çekebilir. Bu çalışmalarla kültür turizmden aldığı payı artırma kapasitesine sahip. Biz sorumlu marka bilinci ile yapacağımız tüm çalışmalarda ülkemize kazandırdıklarımızı çok önemseriz. Bu amaçla Ulusal ve Uluslararası paydaşlarımızın dikkatini Antalya'ya çekmek amaçlı bugün Antalya'dayız dedi.

Zambak Yayıncılık ve Eğitim Gereçleri bünyesinde bulundurduğu 7 marka ile eğitim ve öğretim sektöründe hizmet vermektedir. Son 6 yılda gerçekleştirdiğimiz ciro ve bayi sayımızı da 6 kat büyüttük. Türkiye'de eğitim öğretim alanında yatırımlar artması ve okur yazar oranındaki artışlar sektörü olumlu yönde etkiledi. 2013 Yılında da cirosal büyüme hedefimizin yanında 591 olan bayi ağımızı % 40 genişleterek bin bayiye ulaşmayı hedefliyoruz, asıl hedefimiz matematiksel değil geometrik olarak büyümek dedi.

Holospot ve karekod uygulamaları ile bayilik sınırlarını takip etmekteyiz.

Murat, Bayilerimizle entegre iletişim modeli ile B2C yatırımlarıyla sürekli iletişim halindeyiz. Bayilerimizle Güven üzerine kurulmuş kuvvetli bir ilişki içerindeyiz. Holospot ve karekod uygulamaları ile bayilik sınırlarını takip etmekteyiz. Bayilerimize güçlü bir pazarlama ekibi ile sahada destek veriyoruz. Ekiplerimiz Bayilerimizin eğitimi, hedeflerini, konumu, sürekli takip ediliyor. Mayıs ayında bayi toplantımızı Antalya'da gerçekleştireceğiz. Kültür ve Turizm Bakanlığı verilerine göre Türkiye'ye gelen 3 turistten 1 Antalya'ya mutlaka gelmektedir. Bizlerde Türkiye'nin Uluslararası markalaşma yolunda hızla ilerleyen Antalya'mıza 2. Kitap fuarı ve turizm sezonu öncesi destek vermek için basın toplantımızı buraya aldık. Dedi

Sektörde 3 bandrolden biri Zambak Yayın Grubuna ait

Zambak Yayın Grubu Genel Müdürü Bayram; Eğitim ülkemizin için temel konulardan birisidir. Bu alanda gerçekleşecek faaliyetlerinde sorumlulukla yerine getirilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yayıncılık politikamız gereği eğitim- öğretim sektörünün lider markası olarak alanında deneyimli ve uzman yazar kadrosunu grubumuzda bulunduruyoruz. Yazar istihdamımız bize birçok avantajı beraberinde getiriyor. Özellikle müfredat değişikliklerinde hızla uyum sağlayabilen bir alt yapımızın olması hızlı ve güvenilir kaynakları sunmada bizim için çok önemli dedi.

Bayram Murat, Kültür ve Turizm Bakanlı verilerine göre 2012 Yılında 293 milyon 257 bin 824 adet bandrol satışı gerçekleşti. Zambak Yayın Grubu olarak Türkiye'de satılan toplam bandrolün %6'sını Eğitim yayınlarının %17'sini ve Okul Yayınların ise %32'sini oluşturmaktayız diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zambak Yayın Grubu 6 Yılda 6 Kat Büyüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement