Zeynep Akgün, "KOMA"ya Sokacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Zeynep Akgün, "KOMA"ya Sokacak

19.03.2012 14:54

Zeynep Akgün, yeni çalışmalarıyla 4 - 29 Nisan tarihleri arasında, Artgalerim Nişantaşı Sanat Galerisi'nde, Valikonağı caddesi üzerindeki tarihi Damat Tween Mağazası'nın 6. ve 7. katlarında sanatseverlerle buluşuyor.

Figüratif resme dinamik kompozisyonlarla yeni bir soluk getirmiş olan genç ressam Zeynep Akgün, yeni çalışmalarıyla 4 - 29 Nisan 2012 tarihleri arasında, Artgalerim Nişantaşı Sanat Galerisi'nde, Valikonağı caddesi üzerindeki tarihi Damat Tween Mağazası'nın 6. ve 7. katlarında sanatseverlerle buluşuyor.

Hayata tutunma arzusu ile ölüm saplantısının sert biçimde çarpıştığı tuvaller, sergiye de ismini veren bir KOMA sanrıları dizisi oluşturuyor. Akgün'ün alamet-i farikası olan ince ince işlenmiş drapelerdeki kıvrımlar, yaşamın kıyısındaki bir zihnin kıvrımlarına dönüşüp, gözlerimizi resmedilenin de ötesine, tehlikeli fakat merak uyandırıcı bir hafızanın dehlizlerine çekiyor. Kâh hayatın bir yanılsama, ölümün ise mutlak gerçek olduğuna; kâh tam tersine ikna ediyor bizi sanatçı.

Bugüne dek farklı temalarıyla olduğu kadar, özgün kompozisyonları ile de dikkat çekmiş olan Zeynep Akgün, tüm sanatseverleri bireysel "KOMA"sına çağırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zeynep Akgün, 'KOMA'ya Sokacak - Son Dakika


Advertisement