Zigana Dağı Kış Temel Eğitim Kampı Başladı - Son Dakika
Güncel

Zigana Dağı Kış Temel Eğitim Kampı Başladı

Türkiye Dağcılık Federasyonunca Zigana Dağı'nda düzenlenen eğitim kampı, Atatürk Anıtı'na çelek sunulmasıyla başladı.

25.01.2014 12:39  Güncelleme: 14:21

Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Recai Karal, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, Türkiye Dağcılık Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyesi Korkut Güven, Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Mustafa Akbulut ile sporcular katıldı.

Törende, Aslan ve Güven'in anıta çelenk sunmalarının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Güven, gazetecilere yaptığı açıklamada, 25-31 Ocak'ta Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Zigana Dağı Kış Temel Eğitim Kampı düzenlendiğini belirterek, "Yaklaşık yüz civarında sporcumuzla Zigana Dağı'nda kış temel eğitimi çalışmaları yapacağız. Çadır kamplı olacak bu etkinliğimizde kış koşullarında barınma ve tırmanış teknik çalışmaları eğitimi yapılacak" dedi.

Güven ve beraberindeki sporcular, törenin ardından kamp kurmak üzere 2100 rakımlı Zigana Dağı'na hareket etti. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zigana Dağı Kış Temel Eğitim Kampı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement