Zihin Ruh Beden Festivali İstanbul'da Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Zihin Ruh Beden Festivali İstanbul'da Yapıldı

Zihin Ruh Beden Festivali İstanbul\'da Yapıldı

İş hayatının yoğun koşuşturmacasında ikinci plana atılan zihin, ruh ve beden sağlığı hakkında her şey bir festival çatısı altında toplandı.

24.03.2014 12:28

İş, aile, evlilik, kariyer, çocuklar, aşk… Hayatınızın bazı alanlarında yolunda gitmeyen bir şeyler mi var? İstediğiniz her şeye sahipsiniz ama içinizde hep bir eksiklik mi hissediyorsunuz? Çok çalışıyor ama yeterince para kazanamıyor musunuz? İstediğiniz halde bir türlü kilo veremiyor musunuz? Tekrarlayan sağlık problemleriniz mi var? Tüm bu sorunlara çözüm bulabileceğiniz bir festival İstanbul'da düzenlendi. ZihinRuhBeden Festivali, 14 – 16 Mart 2014 tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda, alanında uzman 50 eğitmenin 70'in üzerinde workshop ve semineriyle gerçekleşti

İş hayatının yoğun koşuşturmacasında ikinci plana atılan zihin, ruh ve beden sağlığı hakkında her şey bir festival çatısı altında toplandı. ZihinRuhBeden Festivali Türkiye'nin bu alandaki en geniş kapsamlı ilk organizasyonu olarak 14 – 16 Mart 2014 tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlendi. Her biri alanında uzman 50 eğitmen 3 gün boyunca 70'in üzerinde workshop ve seminer gerçekleştirdi.

İçindeki gücü ve potansiyeli keşfetmek isteyenlere seslenen ZihinRuhBeden Festivali'nde kişisel ve ruhsal gelişim, meditasyon, yoga, sağlıklı yaşam, alternatif tıp, astroloji, kuantum, NLP, psikoloji konuları işlendi.

ZihinRuhBeden Festivali'nde Kimler Vardı?

ZihinRuhBeden Festivali'nde workshop ve seminer düzenleyen isimler arasında; Aret Vartanyan, Ayşe Nilgün Arıt, Ayşe Padipada Kızılöz, Beki İkala Erikli, Cemal Gürsoy , Ceyda Aydıner, Dr. Ali Rıza Avkan, Dr.Nurhayat Gül, Elçin Oflaz, Figen Küçükkoner Kırca, Gönül Marmara, Gülay Üserbay, Gülben Gönülden, Hande Akın, Hazım Körmükçü, José-Marie Veenhof, Lalitah, Uzm.Dr. Mehmet Kasım, Meltem Güner, Meral Erduran, Mustafa Kartal, Prof. Dr. Jie Wang, Prof. Dr. Hüseyin Nazlıkul, Prof. Dr. Turgay Biçer, Prof. Dr. Kemal Nuri Özerkan, Saba Melike Doğar, Selis Gülmen, Sezaver Seçki, Tuba Uçar, Tülin Etyemez Schimberg, Ümit Gürel, Ünal Güne, Yeliz Rüzgar, Tolga Hancı, Zekiye Kıranda, Zekiye Olgaçay, Zeynep Özek, Zeynep Turan, Sevgi Güveli ve Yard. Doç. Dr. Zümra Yeşilöz yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zihin Ruh Beden Festivali İstanbul'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement