Zirve Üniversitesi Mali'ye Örnek Olacak - Son Dakika
Güncel

Zirve Üniversitesi Mali'ye Örnek Olacak

Zirve Üniversitesi Mali\'ye Örnek Olacak

Mali Milli Eğitim Bakanı Nane'nin, ülkesindeki eğitim kalitesini yükseltmek için ve Türk okullarının başarısını araştırmak için Zirve Üniversitesi'ni ziyaret ettiği bildirildi.

04.02.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mali Milli Eğitim Bakanı Mme Togola Marie Jacqueline Nane'nin, ülkesindeki eğitim kalitesini yükseltmek ve Türk okullarının başarısını araştırmak için Zirve Üniversitesini ziyaret ettiği bildirildi.

Üniversite'den yapılan açıklamaya göre, Eğitim Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Töremen, Nane'yi makamında ağırladı.

Üniversite yerleşkesini gezen ve eğitimi hakkında bilgi alan Nane, ülkelerindeki eğitim kalitelerini yükseltmek ve bu alanda başarılı olan ülkelerden bilgiler alarak kendi sistemlerine uygulamaya çalıştıklarını belirtti.

Zirve Üniversitesini hem akademik kadro zenginliği, hem teknoloji, hem de öğrencilere verilen değer açısından takdir ettiğini vurgulayan Nane, "Üniversitenin bize bu yönde olumlu katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Burada kuracağımız ikili ilişkilerle üniversitenin tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Töremen de üniversitede eğitim programlarının bilgi, beceri, etik ve araştırma temelli olarak kurgulandığını belirtti. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zirve Üniversitesi Mali'ye Örnek Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement