Zumdıck: ''Başkent Derbisi İki Taraf İçin De Zor Olacak'' - Son Dakika
Güncel

Zumdıck: ''Başkent Derbisi İki Taraf İçin De Zor Olacak''

Zumdıck: \'\'Başkent Derbisi İki Taraf İçin De Zor Olacak\'\'

Derbi Maçın Hazırlıklarını Sürdüren Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Ralf Zumdick, İki Takım İçin de Zor Bir Mücadele Olacağını Söyledi.

25.02.2011 15:43

Süper Lig'de bu hafta Ankaragücü ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği'nde teknik direktör Ralf Zumdick, iki takım için de zor bir mücadele olacağını söyledi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat'ın görevini bırakmasının hatırlatılması üzerine Zumdick, ''Bu olay bizi ilgilendirmiyor. Yarın oynanacak maç 2 takım için de zor olacak. Teknik direktör Ümit Özat'ın görevinden ayrılması bizi ilgilendirmez. Bu Ankaragücü'nün problemi'' diye konuştu.

Ankaragücü futbolcularının ''kişilikli'' ve mücadeleci olduğunu dile getiren Zumdick, ''Bu futbolcular sahaya çıkıp görevlerini yaparlar. Biz de çıkıp işimizi yapmaya çalışacağız. Hafif sakatlıkları bulunan oyuncularımız var. Harbuzi, Jedinak ve Mehmet Akgün ufak problemler yaşıyorlar. Umarım yarın bizimle olabilirler'' ifadelerini kullandı.

Öncelikli hedeflerinin tehlikeli bölgeden uzaklaşmak olduğunu belirten Alman teknik adam, ''Yaşanılan sakatlıklar ve transferlerin takıma geç katılması nedeniyle takıma oynatmak istediğim sistemi henüz tam olarak oturtamadım. Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz ve bu hedef için çalışıyoruz'' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zumdıck: ''Başkent Derbisi İki Taraf İçin De Zor Olacak'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement