15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Silifke Kaymakamlığı tarafından, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla program düzenlendi.

12.07.2017 11:33

Silifke Kaymakamlığı tarafından, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ve beraberindekiler öncelikle şehitlerini kabirleri ziyaret etti. Daha sonra Zeytinli Caminde mevlit okundu ve katılımcılara lokma ikram edildi.

Cinbir, burada yaptığı konuşmada, etkinlikler kapsamında şehitliği ziyaret edip şehitler için dua ettiklerini söyledi. 15 Temmuz darbe girişimine değinen Cinbir, şöyle konuştu:

"15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında FETÖ'nün vatandaşlarımıza ve en önemli kurumlarımıza çevirdiği silahların namlusunun önüne göğsünü siper edip, vatan söz konusu olduğunda gerisini teferruat gören, vatan ve istiklal için her şeyinden vazgeçebilecek bir millet olduğumuzu bir kez daha bütün dünyaya gösteren, demokrasi, vatan, istiklal, cumhuriyet için seve seve can veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz."

Düzenlenen programa Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Jandarma Komutanı Serdar Abraş, AK Parti Silifke ilçe Başkanı Mustafa Çetin, daire müdürleri, oda, kooperatif başkanları, şehit ve gazi yakınları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement