15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Muradiye ilçesinde, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığınca "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında vatandaşlara irmik tatlısı ikram edildi.

14.07.2017 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muradiye ilçesinde, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığınca "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında vatandaşlara irmik tatlısı ikram edildi.

İlçedeki Yavuz Selim Camisi'nde, Ak Parti Gençlik Kollarınca cuma namazı çıkışında vatandaş ve esnaflara irmik tatlısı ikram edildi.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay, milletin canı pahasına darbecilere darbe vurduğunu söyledi.

"Darbe gecesi 249 kişi şehitlik mertebesine, 2 bin 193 kişinin de gazilik mertebesine yükselerek demokrasimize duvar oldu." diyen Yay, şöyle konuştu:

"Sokaklara ve meydanlara dökülen, tankın, tüfeğin karşısına dikilip meydanı boş bırakmayan milletimiz, iradesine kasteden zorbaları alt etti. Darbeciler bu teşebbüslerinde milleti ve milletin liderini hesaba katmadı. Onlar içtima düdüğünü çalınca hizaya giren bir millete ve şapkasını alıp giden siyasetçilere alışmışlardı. 15 Temmuz'da da beklentileri buydu. Tanklar kışladan burnunu gösterince evine kapanan bir millet ve milletin iradesini kendilerine teslim eden bir siyasetçi beklediler. Ancak bu kez sesi F16'ların sesini bastıran bir lider, tanklardan daha güçlü bir millet buldular. Bu vatanı kimseye yedirmedik, yedirmeyeceğiz. İç ve dış hainlere karşı liderimizin arkasındayız, yanındayız. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement