17 gündür kayıp olarak aranan yaşlı çiftin cansız bedenleri rögarda bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

17 gündür kayıp olarak aranan yaşlı çiftin cansız bedenleri rögarda bulundu

Afyonkarahisar'da geçtiğimiz ay aniden ortadan kaybolan Cevdet ile Zeliha Uysal'ın cansız bedenleri 17 gün sonra rögarda bulundu. Yüzleri tanınmaz halde olan yaşlı çiftin cansız bedenleri otopsi için Dinar Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

10.11.2020 17:48  Güncelleme: 01:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesindeki 2 metrelik kuyuda 1'i kadın 2 kişinin cansız bedeni bulundu. Cenazelerin 17 gündür kayıp olarak aranan Cevdet Uysal (66) ve Zeliha Uysal (64) çiftine ait olduğu tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma geniş kapsamlı olarak sürdürülüyor.

Dinar'a bağlı Pınarlı köyünde çobanlık yapan Abdullah Korkmaz, bugün keçilerini otlatmak için araziye çıktı. Abdullah Korkmaz, öğleden sonra Yılanlı Dere mevkisi yakınlarında bir sulama kanalına ait kuyunun yakınına dinlenmek için oturdu. Bu sırada çevreden kötü koku yayıldığını fark eden Korkmaz, kokunun kaynağını aramak için çevreye bakındı. 2 metrelik kuyuyu kontrol eden Abdullah Korkmaz, iki kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

CANSIZ BEDENLERİN ÜZERİ TAŞLARLA KAPATILMIŞ

Çoban Korkmaz'ın haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede kuyuda üzeri taşlarla örtülü, yüzleri tanınmaz halde 1'i kadın 2 kişinin cansız bedeni olduğu belirlendi. Olay yerine gelen savcının talimatıyla jandarma olay yeri inceleme ekipleri kuyuya inerek, cansız bedenleri çıkardı. Cansız bedenlerin, 17 gündür kayıp olarak aranan Cevdet ve Zeliha Uysal çiftine ait olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Yapılan incelemenin ardından iki cansız beden otopsi ve kimlik tespiti için Dinar Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın geniş çaplı sürdürüldüğü öğrenildi.

16 gündür aranan yaşlı çiftin cansız bedeni rögarda bulundu

25 EKİM'DEN BU YANA ARANIYORLARDI

Pınarlı köyünde yaşayan ve 25 Ekim'den bu yana haber alınamayan Cevdet- Zeliha Uysal çiftinin cep telefonları kapısı kapalı ve anahtarı üzerinde olan evlerinde; Cevdet Uysal'a ait araç da kontak anahtarı üzerinde evin garajında bulunmuştu. Çiftin kaybolmasının ardından olayla ilgili soruşturma başlatılmış ancak bugüne kadar herhangi bir sonuç elde edilememişti.

17 gündür kayıp olarak aranan yaşlı çiftin cansız bedenleri rögarda bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 17 gündür kayıp olarak aranan yaşlı çiftin cansız bedenleri rögarda bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • YY 1907: tebrikler kolluk kuvetleri tşk sevgili müge anlı iyiki varsınız 88 7 Yanıtla
  • şakir: müge anlı bu devletin hangi kurumunda görevli anlayamadım. Polisimiz beceriksiz, müge hanım onun yapamadıklarını yapıyor, öyle mi. Bırakın bu ayakları, milleti salak yerine koymayın. 3 0 Yanıtla
    ne oldu: yine boş yere vızıldıyorsun 3 2 KaoS: Proglamın amacını anlayamamış bir kişi daha :D 0 0 alper: bence türkiyede çözülemeyen cinayetlerin yüzde oranını bi araştır görürsün kardeş 0 0
  • Deren : Bunlari öldürenler kadinin kardesleri cikacak 3 0 Yanıtla
  • emekli: hani şu aramalara katılmayan kardeşi vardiya devam edin iyi yoldasınız diye dalga geçen onu içeri alsınlar takip ettiğim kadarıyla o yaptı bu işi başka kimseyle uğraşmasınlar sağlam bir sorgudan sonra bülbül gibi konuşur cinayeti itiraf eder helal olsun müge anlı sana saygilar 0 0 Yanıtla
  • Nane : Bulana teşekkr et kuyuda 0 0 Yanıtla
  • Aslan : Buyuk calanlara ceza yok tebrik war kabile devleti 0 0 Yanıtla
  • Andsmero: Akrabalaridir 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement