2012 Onların Yılı - Son Dakika
Magazin

2012 Onların Yılı

2012 Onların Yılı

Düşes Catherine Sekiz yıllık inişli ve çıkışlı bir ilişkinin ardından geçtiğimiz yıl İngiltere Prensi William ile evlenen ve Düşes unvanı alan Catherine'in....

02.01.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düşes Catherine

Sekiz yıllık inişli ve çıkışlı bir ilişkinin ardından geçtiğimiz yıl İngiltere Prensi William ile evlenen ve Düşes unvanı alan Catherine'in 2012'den en büyük dileği bir çocuk sahibi olmak. Kraliyet ailesinin de bu konudaki onayını alan Catherine, çocuk sahibi olabilmek için doktor kontrolüne girdi. Catherine bu nedenle ilk olarak kilo alacak.

Beyonce

Beyonce, son bir yıldır müzik kariyerinden elini eteğini çekmiş durumda. Beyonce, bebeğinin ilk yılında da evden çok ayrı kalmayı planlamıyor. Ancak bu süre zarfında kendi giyim koleksiyonu ve parfümleri üzerine yoğunlaşacak.

Lady Gaga

Lady Gaga, son birkaç yılın kendinden en çok söz ettiren ismi oldu. 'The Vampire Diaries' isimli dizinin oyuncularından Taylor Kinney ile yılın son günlerinde aşk yaşamaya başlayan Gaga, bu yıl yeni bir albüm çıkaracak.

Victoria Beckham

Geçtiğimiz yıl bir kız çocuk sahibi olan Victoria Beckham, hem iş hem de özel hayatında mutluluğun zirvesinde. Kocası David Beckham'ın bir Fransız takımına transfer olmasının ardından Fransa'da yaşamaya başlayacak. Böylece Londra ve New York'un ardından Paris'i de fethedecek olan Beckham, bir tasarımcı olarak altın günlerini yaşamayı planlıyor.

Jessica Alba

Jessica Alba, geçtiğimiz yıl ikinci çocuğunu da kollarına aldı. Hamilelikte aldığı kiloları hızlı bir şekilde veren ve kendisine yollanan senaryolar içinden birini seçmeye çalışan Alba, bir yandan da iş kadını olmak için kolları sıvadı. Alba, kadınların hamilelik dönemindeki ihtiyaçlarını karşılayacağı bir şirket kurmayı planlıyor.

Alessandra Ambrosio

Ünlü manken Alessandra Ambrosio, yılın son günlerinde ikinci bebeğine hamile olduğunu açıkladı. 3 yaşında bir kızı olan Ambrosio ve nişanlısı Jamie Mazur, ikinci çocuklarının doğumundan sonra evlenmeyi planlıyor.

Kardashian Ailesi

Geçtiğimiz yıl ismi en çok konuşulan ailelerden biri Kardashian'lardı. Kim Kardashian, gelecek yıl yeni bir kitap yazıp eteğindeki taşları dökecek. Ayrıca bir filmde de rol alacak olan sosyetik güzel, kendi güzellik merkezini de kurmayı planlıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 2012 Onların Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement