2019'un Dizilerinin En Gözde Çifti - Son Dakika
Güncel

2019'un Dizilerinin En Gözde Çifti

KizlarSoruyor tarafından hazırlanan '2019'un en gözde dizi çifti' anketinin sonuçları açıklandı. Binlerce kişi tarafından oylanan ankette en çok oyu "Hande Erçel ve Serkan Çayoğlu" çifti aldı.

28.01.2019 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor güncel anketlerine devam ediyor. Anket ile üyelere '2019'un en gözde dizi çifti hangisi?' sorusu soruldu.

Ankette oyların yüzde 46'sını, Halka dizisinin birbirine çok yakışan çifti Hande Erçel ve Serkan Çayoğlu alarak birinci oldu. Yüzde 25 oy alan Kuzgun dizisinin başrolleri Burcu Biricik ve Barış Arduç'u yüzde 15 oy oranıyla Vuslat dizisinden Kadir Doğulu ve Devrim Özkan takip etti. Oyların yüzde 14'ünü Vurgun dizisinin çifti Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya alarak dördüncü oldu.

Ankette kız ve erkek dağılımında ise sonuç değişmedi; kızların yüzde 42'si ve erkeklerin yüzde 52'si 2019'un en gözde çifti olarak Hande Erçel ve Serkan Çayoğlu'nu seçti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2019'un Dizilerinin En Gözde Çifti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement