4/c'lilerin Kadroya Geçirilmesi Elzemdir - Son Dakika
Güncel

4/c'lilerin Kadroya Geçirilmesi Elzemdir

4/c\'lilerin Kadroya Geçirilmesi Elzemdir

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şubesi Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, 4/C'lilerin kadroya geçirilmelerini istediklerini belirterek, 4C'li çalışanlara müjde verdi.

02.01.2012 19:10  Güncelleme: 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4/C li personele toplu sözleşmede kadro için bastıracaklarını aktaran SOFUOĞLU; yapılacak olan toplu sözleşmeye 4 anahtarla gideceklerini ve bu anahtarların hepsini almak için mücadele edeceklerini söyledi SOFUOĞLU, 4 C′li arkadaşların çalışma süresinin eskiden 10 ay olduğunu hatırlatarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başbakan'a çıktık, çalışma sürelerini 11 aya çıkardık, o ziyarette maaşlara 114 TL zam aldık, ücretli izin hakkını 1 haftadan 25 güne çıkardık. O ortamı biraz daha gerginlikten uzaklaştırabilseydik birçok şey daha alınabilirdi. Şimdi ise Yargıtayın verdiği bize üye olabilirler kararı ile gelin arkadaşlar beraber haklarımızı arayalım dedik. Bu yıl ilk toplu sözleşmeye 4/C'liler ile başlayacağız. İnşallah memnun edecek bir sonuçla ayrılacağız. Elimizde 4 anahtar var: kadro, maaşlara zam, aile yardımı veçalışma süresinin 12 aya çıkarılması.

4/C'li personelin kadroya geçirilmesinin bir zorunluluk arz ettiği kanaatindeyiz.

Sendikamız, TOPLU SÖZLEŞME MASASINDA 4/C'li personelin kadroya geçirilmesine yönelik sonuç alınmasına ve bu kapsamdaki tüm personelin mağduriyetinin giderilmesi yönündeki talebinde ısrarcı olacak ve bu durumda olanların kadroya geçirilmeleri gerçekleşinceye kadar mücadelesine devam edecektir' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 4/c'lilerin Kadroya Geçirilmesi Elzemdir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement