5'inci Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali"Ne Doğru - Son Dakika
Yerel

5'inci Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali"Ne Doğru

Bursa'da düzenlenecek "5'inci Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali" kapsamındaki "Göç" temalı yarışma için son başvuru tarihinin 8 Ekim olduğu bildirildi.

18.09.2015 15:43

Bursa'da düzenlenecek "5'inci Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali" kapsamındaki "Göç" temalı yarışma için son başvuru tarihinin 8 Ekim olduğu bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) işbirliğiyle, 24-28 Ekim tarihlerinde düzenlenecek festival kapsamındaki "Göç" temalı yarışmanın küratörlüğünü ise Kamil Fırat üstlenecek.

Fotoğraf tutkunları, yarışma için "www.bursaphotofest.org" internet adresi üzerinden 8 Ekim'e kadar başvuru yapabilecek.

Katılımcıların en fazla 4 fotoğrafla başvurabileceği yarışmanın jüri üyeliklerini ise İzzet Keribar, Hasan Şenyüksel, Ercan Aslan, Doç. Dr. Ozan Bilgiseren, Neslişah H. Erbey Kuşku, Sibel Emniyet ve Meral Kuru yapacak.

Uluslararası kurallara göre düzenlenen "BursaFotoFest" yarışmasının patronaj numarası, United Photographers International (UPI) tarafından veriliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 5'inci Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali'Ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement