Kocasını Bıçaklayarak Hastanelik Eden Kadın, Bu Kez 6 Yaşındaki Çocuğunu Darp Etti! - Son Dakika
3.Sayfa

Kocasını Bıçaklayarak Hastanelik Eden Kadın, Bu Kez 6 Yaşındaki Çocuğunu Darp Etti!

Osmaniye'de daha önce kocasını bıçaklayarak yoğun bakımlık eden kadın bu kez 6 yaşındaki öz çocuğuna darp etti. Daha önce de çocuğunu tekmeleyerek bayılttığını söyleyen baba, karısına dava açtı.

08.06.2018 12:59  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de 6 yaşındaki çocuğa öz annesi tarafından uygulanan şiddet ve işkenceyi cep telefonu kamerasıyla kaydeden baba, boşanma davası aştığı eşi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

KADIN, DAHA ÖNCE KOCASINI BIÇAKLAMIŞTI

Osmaniye'de daha önce eşi tarafından bıçaklanan ve 2 gün yoğun bakımda kalan Mehmet A. eşi Seda A.'dan boşanmak için mahkemeye müracaat etti. Boşanma davaları devam eden çiftin çocukları 6 yaşındaki D'ye de öz annesi tarafından şiddet uygulanıp işkenceye maruz kaldığı haberini alan Mehmet A. ayrı yaşadığı eşi Seda A.'nın yaşadığı eve gitti.

Kocasını Bıçaklayarak Hastanelik Eden Kadın, Bu Kez 6 Yaşındaki Çocuğunu Darp Etti!

ÇOCUĞUNA ŞİDDET UYGULAYAN KARISINI CEP TELEFONUNA KAYDETTİ

Eşi tarafından 6 yaşındaki oğluna uygulanan şiddet ve işkenceye tanık olan baba Mehmet A., o anları ise cep telefonuyla kaydetti. Mehmet A. (29) eşinin ceza alması için savcılığa başvurdu.

Kocasını Bıçaklayarak Hastanelik Eden Kadın, Bu Kez 6 Yaşındaki Çocuğunu Darp Etti!

"DAHA ÖNCE BENİ BIÇAKLADI, OĞLUMU DA TEKMELEYEREK BAYILTTI"

6 yaşındaki oğlunun annesinin elinden kurtarılmasını isteyen Mehmet A., "Eşim daha önce beni karnımdan bıçakladı. İki gün yoğun bakımda kaldım. Mahkemeye başvurdum. 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı. Ancak cezası ertelendi. Çocuğum hala şiddete maruz kalmakta.

Kocasını Bıçaklayarak Hastanelik Eden Kadın, Bu Kez 6 Yaşındaki Çocuğunu Darp Etti!

Daha önce çocuğum bir çok kez hastanelik oldu anne şiddetinden dolayı. Bu kadından her şey beklenir. Çocuğumun hayatından dahi endişe ediyorum. Daha önce çocuğumu tekmeleye tekmeleye bayılttı. Allah rızası için yetkilikler yardım etsin" şeklinde konuştu.

"TORUNUMUN HEP ELİ YÜZÜ MOR GEZİYORDU"

Mehmet A.'nın babası Abdurrahman A. ise, "Torunumu bazen eli yüzü mor şekilde görüyordum. Hep soruyordum bu çocuğa ne oluyor diye. Parkta oynarken düşüyor filan diyorlardı. Meğer anne dayağına maruz kalıyormuş. Ben sonradan öğrendim" dedi.

Kocasını Bıçaklayarak Hastanelik Eden Kadın, Bu Kez 6 Yaşındaki Çocuğunu Darp Etti!
Kocasını Bıçaklayarak Hastanelik Eden Kadın, Bu Kez 6 Yaşındaki Çocuğunu Darp Etti!
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kocasını Bıçaklayarak Hastanelik Eden Kadın, Bu Kez 6 Yaşındaki Çocuğunu Darp Etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • asi: ah seni benim elime bir verecekler 17 0 Yanıtla
  • ramazan erzik: varsa böyle karı bana yolayın erkek neymiş öğrensin kötü amacla deyil onuda söyleyeyim. 11 0 Yanıtla
  • Eda: Çocugu devlet korumasına alsın anneyede 16 saat çalışılcak iş bulsunlar bunlar evde yatmaktan kafayı kırıyorlar..böyle bir millet daha yoktur ya 8 0 Yanıtla
  • özge: senin gibi annelerin Allah belasını versin inşallah 8 0 Yanıtla
  • TRuVa: Babanın vicdansızlığından değil kadın şirret, baba biraz ezik yumuşak hepsi bu. 7 0 Yanıtla
  • Ayşe yılmaz: Bunlara idam gelecek vicdansiz cani 6 1 Yanıtla
  • Adsiz: Pislik kadin allah senin gibilere cocuk vermesin.ellerin kirilsin sen anne olmayi hak etmiyorsun hasta ruhlu.cocuk devlet korumasi altina alinmasi lazim. 5 0 Yanıtla
  • Fethiyeli: Kadına el kalkmaz ama hepsine değil çocuğa yaptığının yarısını yapa can mum olur abamda 4 0 Yanıtla
  • çocuk ikisinin de umrunda değil: babanın çocuk umrunda olsa mahkemede karısını kusurlu gösterip nafaka ödememek için bu videoyu çekmezdi.her şeyden önemli olan o çocuğu kurtarmak olurdu.Sizler hiç anne terliği yemediniz mi? yıkarken anacığınız hiç sabunu vurmadı mı kafanıza? hiç eşşek sıpası vb. sözlerle bağırmadı mı?bu video kadına komplodur.ikisine de acımıyorum üzüldüğüm tek şey egoları için o çocuğu perişan etmeleri yazık aile faciası bu. 0 3 Yanıtla
  • Anne: İnsan evladına nasıl kıyabilir. O kadar savunmasız ve masumlar ki. Allahın emaneti onlar. Minicik vücutlarına vururken insan Allah'tan korkar vicdan merhamet sahibi yapamaz böyle bir şey. Ben cocuklarıma degil vurmak sesimi yükseltsem kahroluyorum. Allah evlatlarımın yoklugunu yasatmasın bana. 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement