81. İEF'nin İlk Etkinliği - Son Dakika
Güncel

81. İEF'nin İlk Etkinliği

Bu yıl 81'inci kez kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) kapsamındaki etkinlikler, "mini sokak gösterileri" ile başladı.

25.08.2012 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 81'inci kez kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) kapsamındaki etkinlikler, "mini sokak gösterileri" ile başladı.

İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ilk etkinliği olan "81. İEF Mini Sokak Gösterileri", Konak Meydanı'nda düzenlenen törenle "Sokakta müzik var, sokakta dans var" sloganıyla başlatıldı.

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, "81. İEF Mini Sokak Gösterileri"nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, mini sokak gösterileri ile resmi açılışı 31 Ağustos'ta yapılacak fuarın bir anlamda startını vermiş olduklarını ifade etti.

Fuar öncesinden başlayan bu etkinlikle fuar farkındalığı yaratmak, fuar coşkusunu ve heyecanını paylaşmayı amaçladıklarını ifade eden Örs, şunları söyledi:

"İzmirliler fuar sürprizleri ile karşılaşmaya hazır olsunlar. Bu yıl çok farklı, etkinlikleri bol bir fuar düzenledik. Eski fuar coşkusunu yeniden yaşatmayı amaçlıyoruz. İzmirlileri fuarla buluşturacağız. Özellikle gençlerde fuar heyecanı yaratmak, gençleri fuara çekmek istiyoruz. Bu amaçla üniversitelerle işbirliği yaptık ve sokak gösterileri planladık, bugün start verdik. Fuarın açılacağı 31 Ağustos sonrasında da etkinlikler hızlanarak devam edecek. İzmirlileri fuar rezervasyonu yapmaya çağırıyoruz. Hemşehrilerimiz fuarı sahiplensinler."

Ege, Dokuz Eylül, İzmir Ekonomi üniversiteleri ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü öğrencilerinden oluşan müzik ve dans grupları, 5 Eylül'e kadar kentin çeşitli noktalarında dans ve müzik gösterileri yapacak.

Muhabir: Medat Şenay/ Ufuk Kırabalı

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 81. İEF'nin İlk Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement