AA'dan Artvin Belediye Başkanı Kocatepe'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

AA'dan Artvin Belediye Başkanı Kocatepe'ye Ziyaret

AA\'dan Artvin Belediye Başkanı Kocatepe\'ye Ziyaret

Anadolu Ajansı Trabzon Bölge Müdürü Murat Kaban, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'yi ziyaret etti.

27.05.2014 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı (AA) Trabzon Bölge Müdürü Murat Kaban, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'yi ziyaret etti.

Kaban, belediye başkanlığı makamındaki ziyarette Kocatepe'ye yeni görevinde başarılar diledi ve AA'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AA'nın dünyanın 5 büyük ajansı arasına girmeyi hedeflediğini ve bu amaçla büyük bir hamle başlattığını belirten Kaban, "AA artık dünyanın her yerinde var. Hedefimiz de dünyanın sayılı beş büyük ajansından biri olmak. 7 dilde yayın yapıyoruz, bunu 11 dile çıkarmayı hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için koşuyoruz ve şimdiden önemli mesafe kat ettik" dedi.

Kocatepe, AA'nın son yıllarda yürüttüğü açılımı beğeniyle takip ettiğini vurgulayarak, "AA, THY gibi dünya markası olma yolunda ilerliyor. Uluslararası ufuklara yelken açan kurumlarımız zaman zaman iç piyasayı unutuyor. Bunu yaparken asla iç hizmet alanını da unutmamak lazım. AA bu konuda yereli de çok iyi kullanıyor. AA Trabzon Bölge Müdürlüğümüz bunun güzel örneklerinden biri" diye konuştu.

AA'nın, Artvin'in tanıtımı açısından büyük katkı sağladığını ve sağlamaya devam edeceğini ifade eden Kocatepe, şöyle devam etti:

"Artvin'de artık haber açısından ürün de çoğalmaya başladı. Her ay Artvin'imiz de uluslararası ya da Türkiye şampiyonası gibi spor aktiviteleri düzenleniyor. Kafkasör yavaş yavaş kongre merkezi olacak. Karadeniz Bölgesine gelen turist Artvin'imize de gelmeye başlayacak. Biz Trabzon ve Rize'nin tecrübesini kullanarak daha sürdürülebilir, şehrin imkan ve fırsatlarını insanların beklentilerini de içine alacak şekilde projelendirme gayreti içindeyiz. Bu tür aktivitelerimiz Artvin'den AA muhabirleri aracılığı ile dünyaya tanıtılacak. Buna gerçekten ihtiyacımız var. Bir çok şehirde turizm ek gelir olabilir ama Artvin'de ana gelir olmak zorunda çünkü başka gelirimiz yok. Buraya gelen devlet memurlarının aldığı maaşla geçinen bir şehiriz. Dolayısıyla AA, Artvin'imizin marka şehir olmasında, sosyo ekonomik canlılığını yeniden kazanmasında bizim itici gücümüz olacak."

Kocatepe, ziyaret dolayısıyla memnuniyet duyduğunu dile getirerek, belediyenin yürüttüğü çeşitli projelerle ilgili bilgi aktardı. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AA'dan Artvin Belediye Başkanı Kocatepe'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement